Anmäl dig
- +
Välj
Möjliga rabattkoder anges i kassan

Hållbart ledarskap i offentlig sektor: vägen till tryggt och tillåtande arbetsklimat!

Hållbarhet är ledordet i allt under de kommande åren: Hållbart klimat, hållbara konsumtionsvanor och också hållbara relationer. Den offentliga sektorn genomgår reform på reform och det kräver ett internt ledarskap som kan förebygga och hantera kriser.Att leda är att skapa relationer. Att vårda dem, att ha tillit och tillförsikt. Och klara av att leda när det krisar. Ett ledarskap som vilar tryggt i god kommunikation och självinsikt, klarar också av att skapa ett tryggt klimat där medarbetare kan och vågar prestera.

 

Anmäl dig senast 29.1.2025

Program

8.50    Sändningen öppnas!

9.00    Utbildningen börjar – välkommen!
Utbildningsansvarig Ellen Eskelin, FCG Finnish Consulting Group Oy

Utbildningens teman:

  • Kommunikation i ledarskap
  • Hållbara relationer
  • Strategiskt och tryggt arbetsklimat

12.00    Utbildningen slutar

Föreläsare statsvetare och doktorand i statskunskap, CO-founder och partner Anna Bertils, Bertills & Jung Ab 

Under utbildningen hålls 1-2 korta pauser.

Vi behåller rätten till att ändra programmet vid behov.

Föreläsare

Bertills, Anna
Bertills & Jung Ab
Statsvetare och doktorand i statskunskap, CO-founder och partner
Anna är statsvetare och doktorand i statskunskap (strategisk kommunikation) men har under de senaste 15 åren arbetat med intressebevakning på nationell nivå. Statsförvaltning, politik, samhällsrelationer och lagstiftningsarbete tillhör Annas paradgrenar. Hennes expertområden är samhällsrelationer, text- och medieproduktion, konsultering inom intern och extern kommunikation, strategisk kommunikation och föreläsningar. Anna är en av grundarna för Bertills & Jung, som är en kommunikations- och produktionsbyrå med bas i Vasa. B&J består av 10 kommunikatörer med olika spetskompetenser inom social selling, opinionsbildning, grafisk design, utbildningshelheter och strategisk marknadsföring. B&J:s spjutspets har blivit ett starkt samhällsintresse och en fokusering på opinionsbildning vilket skapar ett tydligt strategiarbete och målgruppsanalys för att kunna nå det resultat som eftersträvas.

Priser

Deltagaravgift:

240 euro (+ moms 24%) per person.

4-10 deltagare från samma organisation: 960 euro (+ moms).
11-20 deltagare från samma organisation: 1600 euro (+ moms).
21-30 deltagare från samma organisation: 2000 euro (+moms).
31-40 deltagare från samma organisation: 2400 euro (+ moms).
41-50 deltagare från samma organisation: 2600 euro (+moms).
51-60 deltagare från samma organisation: 2800 euro (+moms).

Priset innefattar undervisningen och det elektroniska materialet. Till priset tillkommer faktureringstillägg (5€+moms).

Deltagaravgiften inkluderar även ett års avgiftsfri prenumeration (fyra nummer) av tidningen Kommuntorget Magasin, Finlands enda svenskspråkiga tidskrift, specialiserad på kommunala frågor. Var god och lämna dina adressuppgifter för att få Kommuntorget tidningen via denna länk: https://ecv.microsoft.com/vSS96vmP0L&lang=sv

Om du vill avboka ditt deltagande ber vi dig skicka e-post till: koulutusinfo@fcg.fi. Det är avgiftsfritt att avboka till och med den 22.1.2025. Efter detta datum debiterar vi 50% av deltagaravgiften. Ifall deltagandet inte avbokas alls, debiterar vi deltagaravgiften i sin helhet. Ifall du inte kan delta, kan du även anmäla en annan person från din organisation.

Plats

FCG Zoom

För vem

Utbildningen är avsedd för ledare eller chefer inom den offentliga sektorn eller andra organisationer som genomgår reformer och behöver utveckla ett internt ledarskap för att förebygga och hantera kriser. Utbildningen är också relevant för personer som jobbar inom kommunikation och vill förbättra sitt ledarskap genom att lära sig att skapa hållbara relationer och ett tryggt arbetsklimat för medarbetare.

Ytterligare information

Eskelin, Ellen
Koulutussuunnittelija
Ellen.Eskelin@fcg.fi
+358440383181
Hallakoski, Ulla
Koulutussuunnittelija
Ulla.Hallakoski@fcg.fi
+358 50 302 7712
Söderlund, Linn
Koulutussuunnittelija
Linn.Soderlund@fcg.fi
+358444811635