Anmäl dig
- +
Välj
Möjliga rabattkoder anges i kassan

Tavataan aurinkoisessa Oulussa kesäkuussa!

Neuvottelupäivät kokoaa vuosittain yhteen kunnallisissa organisaatioissa toimivat lakimiehet ja muut kuntahallinnossa oikeudellisten asioiden parissa työskentelevät henkilöt. Neuvottelupäivien ohjelmasisältö on suunniteltu yhdessä Suomen Kuntaliiton lakiasiainyksikön asiantuntijoiden kanssa. Tervetuloa kuulemaan alan asiantuntijoiden puheenvuoroja ajankohtaisista asioista!

Turvallisesti FCG:n tapahtumissa!
Asiakkaidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Terveysturvallisuuden varmistamiseksi noudatamme viranomaisten tapahtumajärjestäjille antamia ohjeita ja sääntöjä. Lue lisää terveysturvallisuudesta FCG:n tapahtumissa täältä.

Ohjelma julkaistaan loppuvuoden aikana.

Basic: lippu voidaan siirtää toiselle henkilölle ja lipun peruminen on mahdollista 30 pv ennen tapahtumaa, hinta
13.4.2022 mennessä 690€ +alv 24%
13.6.2023 mennessä 790€ +alv 24%

Ryhmähinta:  590€ +alv 24%/hlö, jos organisaatiosta osallistuu 4 tai useampi henkilö.
(lippu voidaan siirtää toiselle henkilölle ja lipun peruminen on mahdollista 30 pv ennen tapahtumaa)

Hinta sisältää opetuksen ja sähköisen materiaalin sekä ohjelmassa mainitut ateriat. Lisäämme laskutuslisän 5 € + alv. 24 %. /lasku

Lapland Hotels Oulu

För vem

Kunnallisissa organisaatioissa toimivat lakimiehet ja muut kuntahallinnossa oikeudellisten asioiden parissa työskentelevät henkilöt.

Ytterligare information

Koskenvesa, Essi