Sisältölohkot

Bild
Computer_open
Digikanava

 

Kumppanisi jatkuvassa oppimisessa

Tervetuloa digitaaliselle oppimisalustalle, joka tarjoaa organisaatiosi jäsenille aika- ja paikkariippumattoman mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen.

 

Tutustu verkkokursseihimme

                                    FCG Digikanava-lisenssi       Brändätty digitaalinen oppimiskokemus

Asiakaspalaute keskiarvot (1-5):

ikoni

Nostoja palautteista:

"Paljon hyviä vinkkejä omaan työhön ja kouluttajalla hyvä ulosanti puheessa"

"Hyvät ja lyhyet videot ja selkeästi esitetty"

"Selkeä hyvin jäsennelty käytännönläheinen toteutus"

"Mielenkiintoisesti koottu koulutuskokonaisuus"

Oppimisympäristön ominaisuudet

Eri laitteille skaalautuva selainpohjainen sovellutJoustava hinnoittelu käytön mukaanOppimispolut ohjaavat osaamisen kehittymistäMikro-oppimisen pedagoginen malliReaaliaikainen oppimisen seuranta ja datakattavat räätälöintimahdollisuudet

Jaottelu hankittavan koulutuksen laajuuden mukaan:

 

FCG DIGIKANAVA-LISENSSI

Lisenssi kattaa kaikki Digikanavapalvelut, eli kaikkien kohderyhmien verkkokurssit. Lue lisää täältä

DIGIKANAVAPALVELU

Kohderyhmän jatkuvan oppimisen koulutuspalvelu, koostuu 3-6 kurssipaketista.

KURSSIPAKETTI

Teemaa käsittelevä noin koulutuspäivän (7,5h) mittainen kokonaisuus, koostuu 3-6 mikrokurssista.

MIKROKURSSI

Noin 1-2 tunnin mittainen tietoisku rajatusta aiheesta, koostuu 6-15 mikrosisällöstä*.

 

*Mitä ovat mikrosisällöt? - Työelämässä oppimista tukevaa mikro-oppimista noudattava keskimäärin 10 minuutin mittainen sisältö, joka koostuu videoista, teksteistä, kuvista, äänitteistä, testeistä ja taulukoista.

Tutustu kohderyhmä- ja teemakohtaisiin Digikanavapalveluihimme:

Bild
Työelämätaidot
Tiedonhallinta, digi, tietosuoja ja -turva
HR- ja palvelussuhdeasiat
Viestintä, markkinointi ja asiakastyö
Distansutbildning
Digikanava: Työntekijän Digiakatemia
Ammatillisen erityisosaamisen lisäksi viime vuosina korostuneet työelämätaidot ovat joukko taitoja, ominaisuuksia ja käyttäytymismalleja, joita jokainen voi oppia. Työelämätaidot seuraavat yksilöä työpaikasta toiseen ja kertyvät uran varrella. Työelämätaidot auttavat työllistymään, menestymään työssä, kehittymään ammatillisesti, pärjäämään alati muuttuvassa ympäristössä sekä löytämään mielekkyyttä ja innostusta työtä kohtaan.
Läs mer och anmäl dig
Bild
Johtaminen ja strategiat
Esihenkilökoulutukset
Työelämätaidot
Distansutbildning
Digikanava: Esihenkilön tuki
Toimiva ja tehokas työyhteisö tarvitsee osaavat esihenkilöt. Onnistuakseen tehtävässään, tulisi esihenkilön hallita niin ihmisten, prosessien kuin itsensä johtamiseen liittyvät kysymykset. Esihenkilön tuki -palvelumme on suunniteltu vastaamaan esihenkilöiden monipuolisiin osaamistarpeisiin tarjoamalla ajasta ja paikasta riippumatonta tietoa juuri silloin, kun sitä kiireisessä arjessa tarvitaan.
Läs mer och anmäl dig
Bild
Työelämätaidot
Tiedonhallinta, digi, tietosuoja ja -turva
Distansutbildning
Digikanava: M365 Akatemia
Huippuammattilaisten suunnittelema Microsoft 365 -koulutuskokonaisuus perehdyttää sinut ja organisaatiosi M365-työkaluihin Excelistä Teamsiin ja OneDrivesta Wordiin. Käytännönläheisten ja selkeiden sisältöjen avulla syvennät osaamistasi koko M365-kokonaisuudesta, tai voit perehtyä tietyn sovelluksen ominaisuuksiin tarkemmin. Ota haltuun yksi tärkeimmistä tulevaisuuden työelämän taidoista ja kehitä työskentelytapojasi!
Läs mer och anmäl dig
Bild
Hallinto- ja lakiasiat
Kunnallinen päätöksenteko
Distansutbildning
Digikanava: Hallinnon tuki
Hallinnon tuki -palvelumme on suunniteltu vastaamaan kunnallishallinnon monipuolisiin osaamistarpeisiin. Se tarjoaa ajasta ja paikasta riippumatonta tietoa juuri silloin, kun sitä kiireisessä arjessa tarvitaan. Kokonaisuus sopii hyvin niin perehdytykseksi uusille viranhaltijoille ja työntekijöille kuin myös kokeneemmille tietojen päivittämiseen ja ylläpitoon. Kurssipaketit ja mikrokurssit voidaan suorittaa joustavasti työn ohessa, sillä oppiminen tapahtuu omatoimisesti verkossa itsenäiseen tahtiin.
Läs mer och anmäl dig
Bild
Talous ja rahoitus
Kunnallinen päätöksenteko
Distansutbildning
Digikanava: Talouden työkalupakki
Talouden työkalupakki -palvelumme on suunniteltu vastaamaan kunnan viranhaltijoiden ja työntekijöiden tarpeeseen. Palvelu on suunnattu kaikille, jotka kohtaavat työssään talouteen liittyviä kysymyksiä ja haluavat kehittää omaa taloudellista osaamistaan.
Läs mer och anmäl dig
Bild
Sosiaalihuolto
Distansutbildning
Digikanava: SOTE-kanava
SOTE-kanava sisältää sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja koulutuskokonaisuuksia, jotka sopivat niin uusien työntekijöiden perehdytykseen kuin kokeneempien tiedon päivittämiseen. Kurssipaketin voi aloittaa haluamanaan ajankohtana ja opiskelu on ajasta ja paikasta riippumatonta.
Läs mer och anmäl dig
Bild
Sosiaalihuolto
Distansutbildning
Digikanava: Hyvinvointialuepäättäjä-palvelu
Hyvinvointialuepäättäjät -palvelu tarjoaa hyvinvointialueen luottamushenkilöille tietoa ja oppia päätöksenteon tueksi. Oppimisympäristön materiaali on tuotettu yhteistyössä mm. Kuntaliiton ja Kunta- ja hyvinvointialueiden työantajat KT:n asiantuntijoiden kanssa. Tieto on helposti saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta!
Läs mer och anmäl dig
Bild
Distansutbildning
Digikanava: Kuntapäättäjä-palvelu
Digitaalinen Kuntapäättäjä-palvelu kunnan luottamushenkilöille kokoaa tiedot kuntien tärkeimmistä toimintatavoista, toimintaa ohjaavista laeista ja kunnan eri toimialoista. Palvelun käyttäjille on tarjolla satoja sisältökokonaisuuksia, jotka koostuvat videoista, teksteistä ja erilaisista testeistä. Ajasta ja paikasta riippumaton palvelu antaa käyttäjille tasavertaiset mahdollisuudet kartuttaa osaamista juuri silloin, kuin asia tulee ajankohtaiseksi omassa luottamushenkilötyössä.
Läs mer och anmäl dig

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja keskutellaan tarpeeseenne sopivasta ratkaisusta:

Koulutusmyynti@fcg.fi

Kuvake1