Luottamushenkilön pimeänajon kurssi

Ajankohta 16.12.2021
Aika 10.00 - 15.00
Paikkakunta Tampere

Mopokortista pimeän ajon kurssiin on luottamushenkilöille räätälöity koulutussarja, jossa otetaan huomioon osallistujien kokemus ja tehtävät.

Koulutussarjassa osallistujien kokemus kuntamaailmasta huomioidaan aidosti. Aloittelevat päättäjät saavat kunnon perussetin mopokortti-kurssilla, jossa ei suinkaan pitäydytä vain perusasioissa. Lähestymiskulma ottaa huomioon osallistujien tilanteen uusina luottamushenkilöinä.

Ajokortti-kurssi syventää mopokortti-kurssin aiheita, ja antaa hyvät valmiudet vaativiinkin luottamustehtäviin, kuten puheenjohtajuuksiin.

Liukkaan kelin kurssilla lähdetään tapausesimerkkien muodossa kohti tiukkoja tilanteita elävästä kuntamaailmasta. Osallistujamäärä on rajoitettu, ja koulutus toteutetaan lähiopetuksena. Keskusteleva ote ja käytännön näkökulma pidetään kirkkaana, ja koulutus antaa hyviä eväitä yllättävien tilanteiden kohtaamiseen kokouksissa ja niiden ulkopuolella.

Pimeänajon kurssi ei esittelyjä kaipaa. Jokainen pitkään kuntamaailmassa vaikuttanut luottamushenkilö tietää, että kaikista asioista ei voida kirjoittaa edes koulutusesitteeseen.

Koulutus on tarkoitettu kunnan luottamushenkilöille.

Kun sukset ovat pahasti ristissä kunnassa, tarvitaan työkaluja ja prosessinhallintaa. Pimeän ajon kurssilla käsitellään vaikeita johtamisen ja työyhteisön kriisitilanteista fiktiivisin esimerkein ja käydään läpi eri etenemisvaihtoehtoja. Ohjelmassa on jätetty aikaa keskustelulle.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita:

Epäselvä työnjako
Luottamuspula
Kiusaamisväitteet
Ryhmien hajoaminen - miten näitä voidaan lähteä käsittelemään luottamushenkilöiden kesken.
Kuka on puikoissa ja kuka kantaa vastuun?

Hinta 290 € + alv/osallistuja.

Hinta sisältää opetuksen, sähköisen materiaalin ja ohjelmassa mainitut ateriat.

Hintaan lisätään laskutuslisä.

Ilmoittautumisen peruutus
Voit perua osallistumisesi maksutta 1.12.2021 saakka. Veloitamme tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan, laskutamme koko osallistumismaksun. Mikäli olet estynyt osallistumaan, voit ilmoittaa toisen osallistujan organisaatiostasi tilallesi.

Tampere, Solo Sokos Hotel Torni Tampere
Ratapihankatu 43
33100 TAMPERE

Viimeinen kuluton peruutuspäivä on 1.12.2021.

Lakimies, VT Susanna Ijäs, Lakimaa

Kysy lisätietoja

Ilmoittautumis- ja laskutusasioissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: koulutusinfo@fcg.fi tai puh. 041 730 9011.

KoulutuspäällikköHannes Torppaetunimi.sukunimi@fcg.fi

FCG Finnish Consulting Group Oy