Sisältölohkot

Image

FCG:n tilauskoulutukset

 

Organisaatiokohtaisella tilauskoulutuksella taklaamme juuri teidän työyhteisöllenne olennaisimmat kysymykset. Tuomme tilauskoulutuksen lähelle teitä tai tarjoamme paikasta riippumattoman verkkokoulutuksen vaikka koko konsernin työntekijöille. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme juuri teidän tarpeitanne vastaavan koulutuksen.
 

 

Leena-Kaisa Pantsu               Leena-Kaisa Pantsu
               Asiakkuuspäällikkö                                   
               Leena-Kaisa.Pantsu@fcg.fi
              +358 50 466 2905

             Jätä yhteydenottopyyntö

 

Tilauskoulutus mahdollistaa sisällön ja toteutustavan suunnittelun tarpeidenne mukaan 

Olemme Suomen tunnetuin julkisen sektorin täydennyskouluttaja. Tilauskoulutusten avulla osastolle, yksikölle tai vaikka koko organisaatiolle mahdollistetaan ajantasaisen ja oleellisen tiedon saaminen työn tueksi.  

Miksi valita tilauskoulutus? 

  • Räätälöity kokonaisuus: Suunnittelemme jokaisen tilauskoulutuksen tavoitteet, sisällön ja aikataulun asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja sovitamme koulutuksen keston niiden mukaisesti. Koulutuskokonaisuuden kesto voidaan myös venyttää pidemmälle ajanjaksolle. 
  • Paikan päällä tai etänä: Koulutus voidaan järjestää joko lähiopetuksena tai verkossa – tai niiden yhdistelmänä. 
  • Lisämateriaalit ja -tehtävät: Tarvittaessa tehostamme oppimista ennakko- tai välitehtävillä. 
  • Laaja-alainen valikoima: Koulutustarjontamme kattavat kaikki julkisen sektorin toimijoille olennaiset aihepiirit. 

FCG:n laaja asiantuntijaverkosto ja kunta-alan tuntemus takaa parhaat sisällöt lukuisilta aloilta. Suosittuja tilauskoulutuksia ovat muun muassa päätöksentekomenettelyn ja kokouskäytäntöjen perusasioita käsittelevät koulutukset luottamushenkilöille, esihenkilötyön ja työyhteisöjen kehittämisen teemoihin liittyvät koulutukset sekä erilaiset talouden ja laskentatoimen koulutukset. 

Image
Hallinto- ja lakiasiat
Kunnallinen päätöksenteko
Etäkoulutus
Tilauskoulutusta luottamushenkilötyön tueksi
Organisaatiokohtaisella koulutuksella taklaamme juuri teidän työyhteisöllenne olennaisimmat kysymykset. Tuomme tilauskoulutuksen lähelle teitä tai tarjoamme paikasta riippumattoman verkkokoulutuksen vaikka koko konsernin työntekijöille. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme juuri teidän tarpeitanne vastaavan koulutuksen.
Lue lisää ja ilmoittaudu
Image
Esihenkilökoulutukset
HR- ja palvelussuhdeasiat
Johtaminen ja strategiat
Viestintä, markkinointi ja asiakastyö
Etäkoulutus
Tilauskoulutus esihenkilötyön ja palvelussuhdeasioiden tueksi
Organisaatiokohtaisella koulutuksella taklaamme juuri teidän organisaationne olennaisimmat kysymykset esihenkilötyössä ja palvelussuhdeasiossa. Tuomme tilauskoulutuksen lähelle teitä tai tarjoamme paikasta riippumattoman verkkokoulutuksen teidän tarpeisiinne.
Lue lisää ja ilmoittaudu
Image
Lähikoulutus
Opintomatkat tilauskoulutuksena
Haluaisitteko oppia lisää ja tutustua jonkin toisen maan koulutukseen, sosiaalipalveluihin, jätehuoltoon tai esimerkiksi pelastustoiminnan järjestämiseen? Toteutamme FCG:llä opintomatkoja sekä ulkomaille että kotimaahan. Opintomatkojen sisältö, aikataulu ja laajuus suunnitellaan aina yhdessä tilaajan toiveiden mukaisesti. Toteutamme opintomatkoja sekä avaimet käteen -periaatteella että kevyemmin, kuten suunnittelemalla ja toteuttamalla teille pelkän ohjelman toivomaanne kohdemaahan. Voitte jättää huoleksemme kaiken, aina ruokailuiden järjestämiseen asti.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Tarvitsetko apua tilaisuuden toteutuksessa?

Asiantuntevilta koulutuspäälliköiltämme saat toivomaasi apua sisällön, menetelmien ja kouluttajien valintaan. Hoidamme järjestelyt markkinoinnista ja tilavarauksista ilmoittautumisten vastaanottoon ja laskutukseen vuosikymmenten ammattitaidolla. Voit käyttää oman aikasi tilaisuuden sisällön suunnitteluun tai osallistujien kanssa verkostoitumiseen. 

Autamme mielellämme suunnittelussa – olipa kyse sitten yksittäisen koulutuspäivän järjestämisestä tai koko henkilöstökoulutuksen organisoinnista. Ole yhteydessä asiantuntijaamme – suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava koulutus!

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Käy tutustumassa myös FCG:n avoimeen tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan:

Koulutuskalenteriin

Tutustu hyviin kokemuksiin tilauskoulutuksista

Image
Digitaalisen palvelumuotoilun tilauskoulutus Espoon kaupungille

Case Helsingin kaupunki: Tilauskoulutuksella konkretiaa toiminnan järjestämiseen

Helsingin kaupunki tilasi luottamushenkilöille ja viranhaltijoille opintomatkan Hollantiin. Käy lukemassa asiakastarinasta, mitä matka sisälsi ja mitä hyötyä se toi päätöksentekoon ja Helsingin palveluiden kehittämiseen.

Lue asiakastarina

Image
Kunnallisen päätöksenteon koulutukset

Case Espoon kaupunki / Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue: Strategian siivittämänä kohti käytännön toteutusta

Espoom kaupungilla haluttiin hyödyntää digitaalisia ratkaisuja tasavertaisten palvelujen takaamiseksi uudella hyvinvointialueella. Tämän strategian linjauksen käytäntöön panemiseksi tilattiin FCG:ltä tilauskoulutuksena digitaalisen palvelumuotoilun koulutus. Lue, miksi Espoossa päädyttiin tilauskoulutukseen ja millaista kehitystä koulutus sai aikaan.

Lue asiakastarina

Image
Tvåspråkig utbildning i Pargas

Vantaan kaupunki: KHO-opintokokonaisuus kunnallisen osakeyhtiön hallitustyöskentelyn tukena

Kuntayhtiön hallitustyöskentely vaatii laaja-alaista erityisosaamista. Siksi Vantaan kaupunki päätti tilata KHO-opintokokonaisuuden tilauskoulutuksena. Tutustu, mitä lisäarvoa koulutus toi Vantaalle ja ota talteen vantaalaisten vinkit organisaation koulutuksessa onnistumiseen.

Lue asiakastarina

Image
Tvåspråkig utbildning i Pargas

Fall Pargas stad: Tvåspråkig utbildning för stadens personal och förtroendevalda

FCG ordnade en tvåspråkig utbildning i Pargas. Deltagare kunde välja vilket språk de ville använda i varje del. Läs hur det fungerade och varför Pargas stad valde att samarbeta med FCG.

FCG järjesti Paraisten kaupungille kaksikielisen koulutuksen. Osallistujat saivat valita, millä kielellä suorittavat kunkin osan. Käy lukemassa, miten konsepti toimi ja miksi Parainen valitsi juuri FCG:n toteuttamaan koulutuksen. 

Läs kundberättelsen / Lue asiakastarina