Ilmoittaudu
- +
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Mikä kaikki luetaan henkilötiedoksi? Mitä tulisi tietää sen käsittelystä? Miten toimia tietoturvaloukkauksen sattuessa? Muun muassa näitä asioita käsitellään Tietosuojan perusteet -mikrokurssilla. Kurssi avaa tietosuojan perusasioita, jotka jokaisen olisi hyvä tietää.

Tietosuojan perusteet -mikrokurssi on osa suurempaa jatkuvan oppimisen digikoulutuspalvelua Työntekijän Digiakatemiaa ja se kuuluu Digitaidot-kurssipakettiin.

  • Kesto - Mikrokurssin suorittamiseen tulee varata noin 1,5h opiskeluaikaa 
  • Työn oheen - Mikrokurssin voi suorittaa työn oheen sopivissa jaksoissa
  • Todistus - Mikrokurssin suoritus palkitaan sertifikaatilla

Sisältö

Mikrokurssi koostuu kuudesta verkossa suoritettavasta mikrosisällöstä:

  • Henkilötiedon käsitteestä ja keskeisestä tietosuojasääntelystä
  • Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät eri roolit
  • Henkilötietojen käsittely ja sen oikeusperusteet
  • Rekisterinpitäjän keskeisimmät velvoitteet henkilötietojen käsittelyssä
  • Rekisteröityjen oikeudet
  • Henkilötietojen tietoturvaloukkaustilanteet ja niihin liittyvät rekisterinpitäjän velvollisuudet

Miten pääsen aloittamaan mikrokurssin suorittamisen?

  • Ilmoittauduttuasi verkkokurssille, saat tunnukset FCG Digikanavalle kahden vuorokauden kuluessa.
  • 2kk suoritusaika - Hinta kattaa suoritusoikeuden ilmoittautuneille kahdeksi kuukaudeksi (2kk)
  • Ajasta ja paikasta riippumaton - Kurssipaketin sisältöjä voi suorittaa ajasta ja paikasta riippumatta rajattomasti. FCG Digikanava toimii sujuvasti myös mobiililaitteilla.

Ohjelma

Mikrokurssi koostuu kuudesta verkossa suoritettavasta mikrosisällöstä. Mikrokurssien sisällöt koostuvat teksteistä, videoista, kuvista, taulukoista sekä testeistä. Yhden mikrosisällön suorittamiseen menee keskimäärin 10-15 minuuttia. 

Tietosuojan perusteet -mikrokurssi (1,5h)

  • Henkilötiedon käsitteestä ja keskeisestä tietosuojasääntelystä
  • Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät eri roolit
  • Henkilötietojen käsittely ja sen oikeusperusteet
  • Rekisterinpitäjän keskeisimmät velvoitteet henkilötietojen käsittelyssä
  • Rekisteröityjen oikeudet
  • Henkilötietojen tietoturvaloukkaustilanteet ja niihin liittyvät rekisterinpitäjän velvollisuudet

Tervetuloa opiskelemaan verkossa! Voit aloittaa opiskelut milloin vain.

Asiantuntijat

Lankinen, Hanna
OP Osuuskunta
Chief Privacy Officer

Aiheet:

  • Tietosuojan hallinta
  • Tietotilinpäätös raportoinnin välineenä

Hanna Lankinen (CIPP/E, CIPM) toimii yksikön päällikkönä OP Ryhmässä ja johtaa tietosuoja- ja datajuridiikan asiantuntijaorganisaatiota. Lankinen on pitkän linjan monipuolinen tietosuojaosaaja, ja hänellä on alalta lähes 20 vuoden kokemus. Ennen siirtymistään OP Ryhmään hän työskenteli tietosuojavaltuutetun toimistossa ylitarkastajana yli 10 vuoden ajan. Lankinen on myös suositun ja palkitun Tietosuojamakasiini-podcastin toinen vakioääni.
 

Hinnat

Hinta on 120 € + voimassa oleva alv per käyttäjä

Jos organisaatiostanne osallistuu 4 henkilöä tai enemmän, hinnoittelu on seuraavan portaikon mukainen:

4–10 käyttäjää, hinta yhteensä 490 € + alv
11–20 käyttäjää, hinta yhteensä 790 € + alv
21–30 käyttäjää, hinta yhteensä 990 € + alv
31–40 käyttäjää, hinta yhteensä 1 490 € + alv
41–50 käyttäjää, hinta yhteensä 2 190 € + alv
51–70 käyttäjää, hinta yhteensä 2 990 € + alv
71-100 käyttäjää, hinta yhteensä 3 990 € + alv
101-150 käyttäjää, hinta yhteensä 4 990 € + alv

Mikäli osallistujia on 151 tai enemmän, pyydäthän erillistä tarjousta asiakkuuspäällikkö Leena-Kaisa Pantsulta (leena-kaisa.pantsu@fcg.fi tai puh. +358 50 466 2905).

Ilmoittautuminen on sitova ja laskutamme kurssin tunnusten lähettämisen jälkeen. Hintaan lisätään laskutuslisä (5 € + alv).

FCG Digikanavaa tarjotaan myös "avaimet käteen" -ratkaisuna, jossa asiakas saa koko Digikanavan sisällön organisaationsa käyttöön edistämään strategista jatkuvaa oppimista. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme hinnoittelusta ja käytännön järjestelyistä suuremmille ryhmille ja suuremmille palvelun laajuustasoille.

Sijainti

FCG Digikanava

Verkkokurssi - opiskele etänä!

Kenelle

Digiakatemia sopii kenelle tahansa työelämässä olevalle tai sinne tähtäävälle. Digiakatemiassa koulutettavia työelämätaitoja tarvitaan jokaisessa uran vaiheessa, jokaisessa eri tehtävässä ja jokaisella eri organisaation portaalla. 

Lisätietoa

Bräysy, Joonas
Tuoteomistaja
Joonas.Braysy@fcg.fi
+358 41 731 3340
Asiakaspalvelu, koulutukset
koulutusinfo@fcg.fi
041 730 9011
Tavoitettavissa arkisin 8.30-15.00