Ilmoittaudu
- +
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Hur orkar jag så många år till? Hur hänger jag med i utvecklingen? Finns det längre behov av min erfarenhet och kompetens?

Detta är vanligt, men emellertid onödiga bekymmer som många som är 50+ i arbetslivet upplever. Dagens arbetsliv har ett allt snabbare tempo och högre krav, men den värdefulla kompetens och erfarenhet som du har uppnått under dina år i arbetslivet är viktigt att ta vara på.

För vissa kan det vara allt svårare att hitta den glädje som arbetet tidigare gett en. Du som är erfaren ska kunna få ge av det du lärt dig under en lång arbetskarriär, och få utveckla dig själv och utvecklas inom ditt jobb. De sista åren i arbetslivet ska inte behöva kännas som en överlevnadskamp, och genom att hitta de metoder och arbetssätt som passar dig själv, kunde arbetslivet kanske bli mer givande och inspirerande igen?

Kursen leds av konsulten Torfinn Slåen, som vid 67 års ålder har hittat sin väg till ett hållbart arbetssätt. Slåen har gedigen erfarenhet av att hjälpa människor att utvecklas och göra framsteg i arbetslivet.

 

Anmäl dig senast den 16 oktober!

Ohjelma

8.50  Sändningen öppnas!

9.00   Utbildningen börjar
Utbildningsansvarig Lasse Paukkonen, FCG Finnish Consulting Group Oy

På webinariet jobbar du med tre huvudfrågor beträffande din egen jobbsituation:

• Vilka är de viktigaste förutsättningarna för hållbart arbete? 
• Vad händer när jag vågar vara i mitt element, dvs. gör mera av det jag egentligen vill göra och använder mina bästa resurser? 
• Vilka tre områden lönar det sig att satsa på när jag gör upp min egen strategi, dvs gör mina val för mitt arbete framåt?

12.00 Utbildningen slutar

Utbildare: Konsult och coach Torfinn Slåen


Under utbildningen hålls 1-2 korta pauser.

Ändringar i programmet är möjliga.

Asiantuntijat

Slåen, Trofinn
Konsult och coach
Trofinn har mera än 35 års erfarenhet av konsult och coachingsarbete i Finland och internationellt. Han har studerat fysik vid universitetet i Trondheim och universitetet i Åbo. Slåens arbetsspråk är svenska, finska, engelska och norska (modersmål). Slåens specialkunskap och kunnande är samordningen av individuella och organisatoriska strategier, individ- och parsparrning, utveckling av arbetsmetoder och facilitering av krävande workshops. Torfinn arbetar för att hitta sätt som tar fram de bästa förmågorna hos var och en.

Hinnat

Deltagaravgift:
210 € + moms 24 %  per person
 

Grupprabatt från samma organisation:

4-10 deltagare från samma organisation: 840 euro (+ moms).
11-20 deltagare från samma organisation: 1400 euro (+ moms).
21-30 deltagare från samma organisation: 1850 euro (+moms).
31-40 deltagare från samma organisation: 2200 euro (+ moms).
41-50 deltagare från samma organisation: 2400 euro (+moms).
51-60 deltagare från samma organisation: 2600 euro (+moms).

Priset innefattar undervisningen, det elektroniska materialet. Till priset tillkommer faktureringstillägg (5€+moms).

Deltagaravgiften inkluderar även ett års avgiftsfri prenumeration (fyra nummer) av tidningen Kommuntorget Magasin, Finlands enda svenskspråkiga tidskrift, specialiserad på kommunala frågor. Var god och lämna dina adressuppgifter för att få Kommuntorget tidningen via denna länk: https://ecv.microsoft.com/vSS96vmP0L&lang=sv

Om du vill avboka ditt deltagande ber vi dig skicka e-post till: koulutusinfo@fcg.fi. Det är avgiftsfritt att avboka till och med den 9.10.2023. Efter detta datum debiterar vi 50% av deltagaravgiften. Ifall deltagandet inte avbokas alls, debiterar vi deltagaravgiften i sin helhet. Ifall du inte kan delta, kan du även anmäla en annan person från din organisation.

Sijainti

FCG Zoom

Kenelle

Utbildningen lämpar sig för alla personer som är 50 år eller äldre, och som vill hitta de verktyg som krävs för hållbart arbete. Du kan anmäla dig enskilt eller som en grupp för att upptäcka din egen väg, samt få redskap som krävs för att lyckas under de senare åren av din karriär.

Lisätietoa

Paukkonen, Lasse
Utbildningsansvarig
Lasse.Paukkonen@fcg.fi
+358 41 731 6998
Hallakoski, Ulla
Utbildningskoordinator
Ulla.Hallakoski@fcg.fi
+358 50 302 7712