Ilmoittaudu
- +
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Hur orkar jag så många år till?
Hur hänger jag med i utvecklingen?
Finns det längre behov av min erfarenhet och kompetens?


Detta är vanligt, men emellertid onödiga bekymmer som många som är 50+ i arbetslivet upplever. Dagens arbetsliv har ett allt snabbare tempo och högre krav, men den värdefulla kompetens och erfarenhet som du har uppnått under dina år i arbetslivet är viktigt att ta vara på.

För vissa kan det vara allt svårare att hitta den glädje som arbetet tidigare gett en. Du som är erfaren ska kunna få ge av det du lärt dig under en lång arbetskarriär, och få utveckla dig själv och utvecklas inom ditt jobb. De sista åren i arbetslivet ska inte behöva kännas som en överlevnadskamp, och genom att hitta de metoder och arbetssätt som passar dig själv, kunde arbetslivet kanske bli mer givande och inspirerande igen?

Det har sagts om utbildningen:

"Bra föreläsare som höll ihop den röda tråden.

Bra konkreta tips som jag kan själv jobba med.

Bra mix i föreläsningen med teori men även praktiska övningar."

Anmäla dig senast den 15 april.

  

Ohjelma

8.50  Sändningen öppnas!

9.00   Utbildningen börjar
Utbildningsplanerare Ellen Eskelin, FCG Finnish Consulting Group Oy

På webinariet jobbar du med tre huvudfrågor beträffande din egen jobbsituation:

• Vilka är de viktigaste förutsättningarna för hållbart arbete? 
• Vad händer när jag vågar vara i mitt element, dvs. gör mera av det jag egentligen vill göra och använder mina bästa resurser? 
• Vilka tre områden lönar det sig att satsa på när jag gör upp min egen strategi, dvs gör mina val för mitt arbete framåt?

12.00 Utbildningen slutar

Utbildare: Konsult och coach Torfinn Slåen


Under utbildningen hålls 1-2 korta pauser.

Ändringar i programmet är möjliga.

Asiantuntijat

Slåen, Trofinn
Konsult och coach
Trofinn har mera än 35 års erfarenhet av konsult och coachingsarbete i Finland och internationellt. Han har studerat fysik vid universitetet i Trondheim och universitetet i Åbo. Slåens arbetsspråk är svenska, finska, engelska och norska (modersmål). Slåens specialkunskap och kunnande är samordningen av individuella och organisatoriska strategier, individ- och parsparrning, utveckling av arbetsmetoder och facilitering av krävande workshops. Torfinn arbetar för att hitta sätt som tar fram de bästa förmågorna hos var och en.

Hinnat

Deltagaravgift:
230 euro (+ moms 24%) per person.

4-10 deltagare från samma organisation: 920 euro (+ moms).
11-20 deltagare från samma organisation: 1500 euro (+ moms).
21-30 deltagare från samma organisation: 1900 euro (+moms).
31-40 deltagare från samma organisation: 2500 euro (+moms).
51-60 deltagare från samma organisation: 2700 euro (+moms).

Priset innefattar undervisningen, det elektroniska materialet. Till priset tillkommer faktureringstillägg (5 €+moms).

Deltagaravgiften inkluderar även ett års avgiftsfri prenumeration (fyra nummer) av tidningen Kommuntorget Magasin, Finlands enda svenskspråkiga tidskrift, specialiserad på kommunala frågor. Var god och lämna dina adressuppgifter för att få Kommuntorget tidningen via denna länk: https://ecv.microsoft.com/vSS96vmP0L&lang=sv

Om du vill avboka ditt deltagande utan extra kostnader ber vi dig senast 8.4.2024 skicka e-post till koulutusinfo@fcg.fi. Efter detta datum debiterar vi 50 % vid avbokning. Ifall du uteblir utan att avboka, debiteras  deltagaravgiften i sin helhet. Ifall du inte själv kan delta, kan även en annan person från din organisation delta.
 

Sijainti

FCG Zoom

Kenelle

Utbildningen lämpar sig för alla personer som är 50 år eller äldre, och som vill hitta de verktyg som krävs för hållbart arbete. Du kan anmäla dig enskilt eller som en grupp för att upptäcka din egen väg, samt få redskap som krävs för att lyckas under de senare åren av din karriär.

 

Lisätietoa

Eskelin, Ellen
Utbildningsplanerare
Ellen.Eskelin@fcg.fi
+358440383181
Söderlund, Linn
Utbildningsplanerare
Linn.Soderlund@fcg.fi
+358444811635