Ilmoittaudu
- +
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Esihenkilön tuki -palvelumme on suunniteltu vastaamaan esihenkilöiden monipuolisiin osaamistarpeisiin tarjoamalla ajasta ja paikasta riippumatonta tietoa juuri silloin, kun sitä kiireisessä arjessa tarvitaan. Tarkasti rajatut aihepiirit ja -kokonaisuudet mahdollistavat esihenkilötyössä onnistumiseen tarvittavan tiedon hankkimisen missä ja milloin vain, oli kyseessä sitten roolissaan uusi esihenkilö tai kokenut, täsmätietoa etsivä konkari.

Esihenkilön rooliin liittyy monia jokapäiväisiä tehtäviä, mutta myös harvemmin vastaan tulevia kysymyksiä.

Alansa kokeneiden työlainsäädännön, esihenkilötyön ja työyhteisöjen kehittämisen asiantuntijoiden tehokkaat videoluennot ovat koko organisaation esihenkilöiden käytössä vuoden jokaisena päivänä.

Esihenkilön tuki on yksi FCG Digikanavan moderneista jatkuvan oppimisen digitaalisista koulutuspalveluista. Digikanavan koulutuspalvelut on suunniteltu kiireiseen arkeen työn tai luottamushenkilötyön oheen. 

 


 

SISÄLTÖ

Noin 25 tuntia materiaalia pilkottuna helposti sisäistettäviin mikrosisältöihin. Esihenkilön tuki muodostuu kolmesta eri teemaa käsittelevästä kurssipaketista:

Tarkemmat tiedot sisällöstä alta kohdasta "Ohjelma"

 


 

YKSILÖINTI ASIAKKAAN TARPEESEEN

Palveluun on mahdollista räätälöidä omia "oppimispolkuja" ja mikrokursseja. 

  • Asiakkaan logojen ja grafiikan käyttö
  • Polkuja voidaan koota olemassa olevasta sisällöstä
  • Poluille voidaan lisätä asiakkaan omaa materiaalia eri tiedostomudoista
  • Poluille voidaan lisätä myös linkkejä, esimerkiksi organisaation tärkeisiin intrasivuihin

Lisäksi FCG Digikanavalle on mahdollista luoda asiakkaan omia "akatemia" alueita ja SSO-kirjautumisjärjestelmä. 

Kysy lisää räätälöinneistä Digikanava@fcg.fi

 


 

LISENSSI & KÄYTTÖÖNOTTO

Digikanavapalvelu perustuu jatkuvaan oppimiseen, eikä sille ole asetettu verkkokoulutuksen perinteisiä aikarajoitteita. Digikanavapalvelun lisenssimaksu kattaa koko vuoden ajasta ja paikasta riippumattoman palvelun käytön ja sopimukset laaditaan toistaiseksi voimassa oleviksi. Sopimus on helppo irtisanoa vuosittain ilmoituksella FCG:n nimetylle asiakasvastaavalle. 

  • Vuoden lisenssi - Hinta kattaa lisenssin valitulle määrälle käyttäjiä koko vuodeksi (12kk)
  • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus - Sopimuksen voi irtisanoa helposti vuosittain
  • Ajasta ja paikasta riippumaton - Palvelua voi hyödyntää ajasta ja paikasta riippumatta rajattomasti
  • Käyttöönottoprosessi - FCG:n asiakasvastaava sopii tilaajan kanssa käyttöönoton aikataulun
  • Helppo laajentaminen - Digikanavan käyttäjille on helppoa laajentaa digikoulutustarjontaa  

 


 

ASIAKKUUS JA KÄYTTÄJÄTUKI

Digikanavapalveluiden asiakkaille nimetään FCG:ltä asiakasvastaava. Asiakkuusvastaavan kanssa koordinoidaan käyttöönotto, yksilöinnit, statuspalaverit ja muut palveluun liittyvät asiat.

Asiakkaan edustajalle myönnetään pääkäyttäjätunnukset, joiden avulla seurataan käyttäjätilastoja ja -aktiivisuutta reaaliajassa.

Käyttäjiä tuetaan jatkuvasti sähköpostitse ja tarvittaessa järjestetään tarkempia tukipuheluita. 

Kiinnostuitko? Lisätietoa:

Pantsu, Leena-Kaisa
Asiakkuuspäällikkö
Leena-Kaisa.Pantsu@fcg.fi
+358 50 466 2905

Ohjelma

Esihenkilön tuki muodostuu kolmesta eri teemaa käsittelevästä kurssipaketista. Jokainen kurssipaketti muodostuu mikrokursseista. Käyttäjät voivat käydä sisältöä läpi vapaavalintaisessa järjestyksessä tai heille voidaan luoda organisaation tarpeisiin perustuvat  oppimistavoitteet. Mikrosisällöt koostuvat teksteistä, videoista, kuvista, taulukoista sekä testeistä.

Tarkemmat tiedot klikkaamalla kurssipaketin tai mikrokurssin nimeä.

HALLINNOLLISET ESIHENKILÖTEHTÄVÄT - kurssipaketti (9 h)

IHMISTEN JOHTAMINEN - kurssipaketti (9,5 h)

ITSENSÄ JOHTAMINEN - kurssipaketti (6,5 h) 

Asiantuntijat

Juvakka, Essi
viestintävalmentaja, psykologi PsM, psykoterapeutti ET, perheterapeutti, Essive Oy
Nordberg, Noora
Varsinais-Suomen hyvinvointialue
Henkilöstöjohtaja
Vuorinen, Merja
Liikuntatieto Easy Living Oy
VTM, psykoterapeutti
Sosiologian ja viestinnän opintojen sekä yritysten ja yhteisöjen tiimivalmennuksesta hankkimansa kokemuksen ansiosta Merja on kehittynyt taitavaksi työyhteisövalmentajaksi sekä innostavaksi luennoitsijaksi. Entisenä huippu-urheilijana Merja tuntee eri valmennusmenetelmät ja on kaikissa projekteissa mukana sydämellään. Suosittuja ovat mm. työyhteisöjen kehittäminen, esimiesvalmennukset ja -koulutukset sekä luentomuotoiset, osallistavat koulutukset. Merjalla on kokemusta niin parin tunnin luennoista, kokonaisten hyvinvointipäivien vetämisestä kuin valmentajanakin toimimisesta pitkissä työyhteisökehittämishankkeissa. Myös henkilökohtaiset valmennukset kuuluvat Merjan osaamisalueisiin. Merja suoritti helmikuussa 2006 ratkaisukeskeisen psykoterapian psykoterapeuttiopinnot Lyhytterapiainstituutissa. Merjan motto on: Keep it simple

Hinnat

FCG Digikanavan hinnoittelu perustuu kahteen muuttujaan: 
1. OSALLISTUJAMÄÄRÄ
Digikanavan tuotteet myydään käyttäjäkohtaisina lisensseinä, joten hinnasto on esitelty käyttäjäkohtaisena vuosihintana. Palvelun käyttäjäkohtaisen lisenssin vuosihinta on sitä halvempi, mitä enemmän käyttäjiä hankitaan.
 
2. PALVELUN LAAJUUS
FCG Digikanavan tuoteet jakautuvat suuruusjärjestyksessä kolmeen tasoon: Digikanava-palvelu, Kurssipaketti ja Mikrokurssi. Digikanavapavlelu on yksikköhinnaltaan arvokkain, mutta sisällön laajuuteen suhteutettuna halvin. 
 
 
 
FCG Digikanavaa tarjotaan myös "avaimet käteen" -ratkaisuna, jossa asiakas saa koko Digikanavan sisällön organisaationsa käyttöön edistämään strategista jatkuvaa oppimista. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme hinnoittelusta ja käytännön järjestelyistä suuremmille ryhmille ja suuremmille palvelun laajuustasoille. 
Pantsu, Leena-Kaisa
Asiakkuuspäällikkö
Leena-Kaisa.Pantsu@fcg.fi
+358 50 466 2905

Kenelle

Tarkasti rajatut aihepiirit ja -kokonaisuudet mahdollistavat esihenkilötyössä onnistumiseen tarvittavan tiedon hankkimisen missä ja milloin vain, oli kyseessä sitten roolissaan uusi esihenkilö tai kokenut, täsmätietoa etsivä konkari.

Lisätietoa

Pantsu, Leena-Kaisa
Asiakkuuspäällikkö
Leena-Kaisa.Pantsu@fcg.fi
+358 50 466 2905