Ilmoittaudu
- +
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Utvecklingen mot en alltmer digital arbetsmiljö har pågått länge. Nu har den tagit ett stort kliv framåt. Tekniken och uppfattningen om hur den borde fungera finns, men att skapa ett hållbart digitalt arbetsklimat - eller ett motsvarande i hybridformat - är en annan femma.

Ledarskapet är i centrum och det är dags att syna både visioner och strategier. Att skapa en ny arbetsmiljö kräver både målsättningar och konkreta planer för att lyckas framåt. Att leda digitalt är nämligen inte att flytta det fysiska ledarskapet rakt över till Zoom. Det finns oerhörda möjligheter och styrka i det digitala och här går vi in på hur vi skapar de bästa förutsättningarna.

 

Anmäl dig senast den 6 november.

Ohjelma

8.50 Sändningen öppnas!

9.00   Utbildningen börjar
Utbildningsplanerare Ellen Eskelin, FCG Finnish Consulting Group Oy

I utbildningen behandlas bl.a. följande teman: 

•    En djupdykning i digitalt ledarskap
•    Digitala arbetsmiljön styrkor och möjligheter
•    Planering av en digital arbetsmiljö med fokus på samverkan av ledarskap, kommunikation och medarbetarskap

12.00 Utbildningen slutar

Föreläsare statsvetare och doktorand i statskunskap, CO-founder och partner Anna Bertils, Bertills & Jung Ab 

Under utbildningen hålls 1–2 korta pauser.

Ändringar i programmet är möjliga.

Asiantuntijat

Bertills, Anna
Bertills & Jung Ab
Statsvetare och doktorand i statskunskap, CO-founder och partner
Anna är statsvetare och doktorand i statskunskap (strategisk kommunikation) men har under de senaste 15 åren arbetat med intressebevakning på nationell nivå. Statsförvaltning, politik, samhällsrelationer och lagstiftningsarbete tillhör Annas paradgrenar. Hennes expertområden är samhällsrelationer, text- och medieproduktion, konsultering inom intern och extern kommunikation, strategisk kommunikation och föreläsningar. Anna är en av grundarna för Bertills & Jung, som är en kommunikations- och produktionsbyrå med bas i Vasa. B&J består av 10 kommunikatörer med olika spetskompetenser inom social selling, opinionsbildning, grafisk design, utbildningshelheter och strategisk marknadsföring. B&J:s spjutspets har blivit ett starkt samhällsintresse och en fokusering på opinionsbildning vilket skapar ett tydligt strategiarbete och målgruppsanalys för att kunna nå det resultat som eftersträvas.

Hinnat

Deltagaravgift:
230 € + alv 24 %  per person
 

4-10 deltagare från samma organisation: 920 euro (+ moms).
11-20 deltagare från samma organisation: 1500 euro (+ moms).
21-30 deltagare från samma organisation: 1900 euro (+moms).
31-40 deltagare från samma organisation: 2300 euro (+ moms).
41-50 deltagare från samma organisation: 2500 euro (+moms).
51-60 deltagare från samma organisation: 2700 euro (+moms).


Priset innefattar undervisningen, det elektroniska materialet. Till priset tillkommer faktureringstillägg (5 €+moms).

Deltagaravgiften inkluderar även ett års avgiftsfri prenumeration (fyra nummer) av tidningen Kommuntorget Magasin, Finlands enda svenskspråkiga tidskrift, specialiserad på kommunala frågor. Var god och lämna dina adressuppgifter för att få Kommuntorget tidningen via denna länk: https://ecv.microsoft.com/vSS96vmP0L&lang=sv
 

Om du vill avboka ditt deltagande utan extra kostnader ber vi dig senast 30.10.2024 skicka e-post till koulutusinfo@fcg.fi. Efter detta datum debiterar vi 50 % vid avbokning. Ifall du uteblir utan att avboka, debiteras  deltagaravgiften i sin helhet. Ifall du inte själv kan delta, kan även en annan person från din organisation delta.
 

Sijainti

FCG Zoom

Kenelle

Utbildningen är avsedd för ledare eller chefer inom den offentliga sektorn eller andra organisationer som genomgår reformer och behöver utveckla ett internt ledarskap för att förebygga och hantera kriser.

Utbildningen är också relevant för personer som jobbar inom kommunikation och vill förbättra sitt ledarskap genom att lära sig att skapa hållbara relationer och ett tryggt arbetsklimat för medarbetare.

Lisätietoa

Eskelin, Ellen
Utbildningsplanerare
Ellen.Eskelin@fcg.fi
+358440383181
Söderlund, Linn
Utbildningsplanerare
Linn.Soderlund@fcg.fi
+358444811635