- +
Please select
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Tilintarkastajien havaintoja tilinpäätöksistä-webinaariin kuulet miten laaditaan tilinpäätös, joka antaa oikean ja riittävän kuvan toiminnan tuloksesta. Webinaarista saat täsmävinkkejä tilinpäätöksen laatimiseen ja tiedät mihin tilintarkastajat ovat kiinnittäneet erityistä huomiota edellisvuoden tilinpäätöksissä.

Palautteita edellisestä toteutuksesta:

”Sisältö oli sopivan lyhyt ja ajankohtainen.
Kouluttajat todella asiantuntijoita. Kysymyksiä oli helppo esittää ja niihin sai hyvät vastaukset.”
”Materiaalissa oli kivasti esimerkkejä tukemassa teoria-aineistoa.”

Ilmoittauduthan 9.2. mennessä.

9.00 Lähetysyhteyksien testaus

9.15 Webinaari alkaa

Aamupäivän aikana käsitellään seuraavia aiheita:
• Tilintarkastus kohdentuu olennaisiin seikkoihin
• Liitetietoinformaation merkitys oikean ja riittävän kuvan näkökulmasta
• Kirjanpidollisia erityiskysymyksiä
• Havaintoja konsernitilinpäätöksistä

11.00 Webinaari päättyy

Kouluttajina:
KHT, CIA, HTT Mikko Lilja, Revisium Oy
KHT JHT CIA HTT Jaakko Rönkkö, Revisium Oy

Aamupäivän aikana pidetään yksi n. 10-15 minuutin tauko.
Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Tilintarkastajien havaintoja tilinpäätöksistä-webinaarissa kuulet miten laaditaan tilinpäätös, joka antaa oikean ja riittävän kuvan toiminnan tuloksesta. Webinaarista saat täsmävinkkejä kirjanpidon erityiskysymyksiin ja tiedät mihin tilintarkastajat ovat kiinnittäneet erityistä huomiota edellisvuoden tilinpäätöksissä.

Asiantuntijat

Rönkkö, Jaakko
KHT, JHT, CIA, HTT, Revisium Oy
 Jaakko Rönköllä on laaja-alainen näkemys kuntien talouden tasapainoon vaikuttavista tekijöistä ja tilinpäätösten tulkinnasta ja yli 10 vuoden kokemus eri tilintarkastustoimistoista. Jaakko on toiminut luennoitsijana lukuisissa taloushallintoa käsittelevissä tilaisuuksissa. Hän on väitellyt Tampereen yliopistosta hallintotieteiden tohtoriksi pääaineenaan julkinen talousjohtaminen. Lisäksi Jaakko toimii opetustehtävissä Tampereen yliopistossa.
Lilja, Mikko
KHT, JHT, CIA, HTT, Revisium Oy
Mikko Lilja on toiminut yhteensä 20 vuoden ajan useissa tarkastuksen ja taloushallinnon tehtävissä niin kuntakentässä kuin yksityiselläkin puolella. Lisäksi Mikko on toiminut luennoitsijana lukuisissa taloushallintoa käsittelevissä tilaisuuksissa. Hän on väitellyt Tampereen yliopistosta hallintotieteiden tohtoriksi pääaineenaan julkinen talousjohtaminen.

Hinta on 160 € + alv 24% / hlö

Jos organisaatiostanne osallistuu 4 henkilöä tai enemmän, hinnoittelu on seuraavan portaikon mukainen:

4–10 hlöä, hinta yhteensä 640 € + alv
11–20 hlöä, hinta yhteensä 1200 € + alv
21–30 hlöä, hinta yhteensä 1650 € + alv
31–40 hlöä, hinta yhteensä 1900 € + alv
41–50 hlöä, hinta yhteensä 2200 € + alv
51–60 hlöä, hinta yhteensä 2400 € + alv
61-70 hlöä, hinta yhteensä 2600 € + alv
71-100 hlöä hinta yhteensä 2900 € + alv
101 tai enemmän, hinta yhteensä 3200 € + alv

Ilmoittautumisen peruutus

Voit perua osallistumisesi maksutta 2.2.2022 saakka. Veloitamme tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan, laskutamme koko osallistumismaksun. Mikäli olet estynyt osallistumaan, voit ilmoittaa toisen osallistujan organisaatiostasi tilallesi.

Tilintarkastajan havaintoja tilinpäätöksestä -webinaari on tarkoitettu erityisesti kuntien, kuntayhtymien ja palvelukeskusten taloushallinnon ammattilaisille, joiden työtehtäviin kuuluu tilinpäätöksen laatiminen.

Tikkanen, Sanna
Sanna.Tikkanen@fcg.fi