Ilmoittaudu
Lisätietoja osoitteesta koulutusinfo@fcg.fi

 
Hyvinvointialueiden väliaikaisten valmistelutoimielinten toiminta käynnistyi koko maassa jo viime vuoden puolella. Seuraavaksi aloittavat työnsä aluevaltuustot eli päätöksenteko käynnistyy tavoitteena uusien hyvinvointialueiden toiminnan aloitus 1.1.2023.

Vaalipäivän 23.1.2022 jälkeen aluevaltuustojen kokoonpanot on selvillä. FCG:n aamukahvit starttaa vuoden 2022 ensimmäisen lähetyksensä juuri tästä aiheesta pe 28.1. klo 8.30!

Kuulemme johdatuksen aiheeseen, kun FCG:n Talous ja sote -osaamisryhmän johtaja Sami Miettinen kiteyttää hyvinvointialueiden roolin ja palvelut. Pohdimme myös, mitä uusilla päättäjillä on vaalien jälkeen edessään ja millaista tukea nämä ensimmäiset aluevaltuutetut tulevien päätösten tekemiseen saattavat tarvita. Missä tilanteessa nämä uudet päättäjät siis historiallisen roolinsa aloittavat?

FCG tuottaa koulutuksia ja tarjoaa tukea myös aluevaltuustojen päättäjien työhön. Asiakkuuspäällikkö Leena-Kaisa Pantsu ja tuoteomistaja Joonas Bräysy esittelevät pian avattavaa Hyvinvointialuepäättäjä-palvelua, jonka hyvinvointialueet voivat tilata päättäjilleen toiminnan tueksi.

Tilaisuus on tarkoitettu sekä väliaikaisten valmistelutoimielinten viranhaltijoille, jotka vastaavat aluevaltuustojen perehdyttämisestä ja organisoinnista että uusille, juuri valituille aluevaltuutetuille.
 

Ohjelma

Ohjelma klo 8.30 - 9.30

Tervetuloa
Myyntijohtaja Tarja Salonen, FCG Finnish Consulting Group Oy

Hyvinvointialueiden rooli ja palvelut - kohti hyvinvointialueita: millaisten haasteiden ja mahdollisuuksien edessä olemme? Johdatus uuteen tilanteeseen.
Talous ja sote -osaamisryhmän johtaja Sami Miettinen, FCG Finnish Consulting Group Oy

Tukea ja tietoa uusille aluevaltuutetuille: Hyvinvointialuepäättäjä -palvelu ja muuta koulutustarjontaa
Asiakkuuspäällikkö Leena-Kaisa Pantsu, Koulutus- ja tapahtumapalvelut, FCG Finnish Consulting Group Oy
Tuoteomistaja Joonas Bräysy, Koulutus- ja tapahtumapalvelut, FCG Finnish Consulting Group Oy


Keskustelua ja kysymyksiä.
 

Hinnat

Tilaisuus on maksuton.

Kenelle

FCG:n virtuaaliset aamukahvit on maksuton webinaarisarja, jonka vaihtuvat teemat tarjoavat ajankohtaista tietoa eri toimialojen johdolle ja asiantuntijoille.

Lisätietoa

Liukkonen, Jaana
Koulutussuunnittelija
Jaana.Liukkonen@fcg.fi
+358 50 561 2397
Asiakaspalvelu, koulutukset
koulutusinfo@fcg.fi