Ilmoittaudu
- +
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

TERVETULOA GEOFORUM SUMMITIIN

Tapahtuma on jaettu kahteen eri osioon: kaikille avoimeen kaksipäiväiseen tapahtumaan sekä maksulliseen seminaariin 31.10. Tutustu lippujen sisältöön kohdassa "Hinnat". Tapahtuman ohjelma on nähtävissä Geoforum Summitin sivuilla.

Kuinka ilmoittaudun?

1. Haluan osallistua pelkästään maksuttomaan tapahtumaan

  • Valitse "Rekisteröityminen maksuttomaan tapahtumaan", täytä tietosi ja valitse kumpana päivänä aiot osallistua. 

2. Haluan osallistua pelkästään maksulliseen asiantuntijaseminaariin 31.10. 

  • Valitse lippu asiantuntijaseminaariin, täytä tietosi ja valitse asiantuntijaseminaari osallistumislistasta. 

3. Haluan osallistua maksuttomaan tapahtumaan 30.10. ja maksulliseen asiantuntijaseminaariin 31.10.

  • Valitse lippu asiantuntijaseminaariin ja täytä tietosi. Valitse maksuttomaan tapahtumaan ja seminaariin osallistuminen osallistumislistalta. 

4. Olen opiskelija ja haluan osallistua veloituksetta asiantuntijaseminaariin 31.10. 

  • Alan opiskelijoille on varattu rajoitettu määrä lippuja asiantuntijaseminaariin. Ole siis nopea ja varaa oma paikkasi! Valitse opiskelijalippu ja valitse seminaariosallistuminen ilmoittautumislistalta. 

5. Haluan osallistua Location Innovation Hubin (LIH) järjestämään maksuttomaan Tarkan paikannuksen tulevaisuus -seminaariin.

Osallistun ainoastaan Tarkan paikannuksen seminaariin tai muuhun maksuttomaan ohjelmaan (näyttely, tietoiskut, työpajat):

  1. Valitse "Rekisteröityminen maksuttomaan tapahtumaan"
  2. Kirjaudu tai luo tunnus täyttämällä yhteystietosi
  3. Valitse osallistumislistasta Tarkan paikannuksen tulevaisuus -seminaari.

Osallistun myös Geoforum Summitin maksulliseen ohjelmaan:

  1. Valitse ”Osallistun asiantuntijaseminaariin 31.10.”
  2. Kirjaudu tai luo tunnus täyttämällä yhteystietosi
  3. Valitse osallistumislistasta myös Tarkan paikannuksen tulevaisuus -seminaari

 

Mikäli sinulla on kysyttävää, yhteystietomme löytyvät sivun alaosasta. Tapahtumaoperaattorina toimii FCG Finnish Consulting Group Oy.

Hinnat

Osallistuminen maksuttomiin tapahtumiin: 

Myös veloitukseton osallistuminen vaatii rekisteröitymisen. Kaksipäiväinen näyttely, tietoiskut ja työpajat ovat avoimia kaikille. Myös Location Innovation Hubin (LIH) järjestämä Tarkan paikannuksen tulevaisuus -seminaari on avoin ja maksuton tilaisuus Geoforum Summitin yhteydessä. Maksuttomiin tapahtumiin osallistuessasi narikkamaksu, pysäköintimaksu ja kaikki ruokailut ovat omakustanteisia. Messukeskuksen ravintolat ovat auki ja Triplan ravintolatarjonta kävelyetäisyyden päässä. 

The Tower -ravintola kauppakeskus Triplassa vastaanottaa Summitin osallistujia kaikille avoimeen ja omakustanteiseen Get together -tilaisuuteen ma 30.10. klo 18 alkaen. Tilaisuudessa ei ole järjestettyä ohjelmaa. 

Opiskelijalippu asiantuntijaseminaariin: 

Opiskelijalippuja on tarjolla rajoitettu määrä! Varaa omasi ja pääset kuulemaan veloituksetta asiantuntijaseminaarin huippuluennot. Lisäksi kaksipäiväinen näyttely, tietoiskut ja työpajat ovat avoimia kaikille. Huomioithan, että narikkamaksu, pysäköintimaksu ja kaikki ruokailut ovat opiskelijalipulla omakustanteisia. Messukeskuksen ravintolat ovat auki ja Triplan ravintolatarjonta kävelyetäisyyden päässä. 

Osallistuminen ti 31.10. maksulliseen asiantuntijaseminaariin: 

Mitä aikaisemmin ilmoittaudut seminaariin, sen edullisempaa on osallistuminen. Osallistumismaksut:
30.9.2023 mennessä 350 € + alv 24%
30.10.2023 mennessä 400 € + alv 24%

Osallistumismaksu GeoForumin ja ProGIS ry:n jäsenenä: 
30.10.2023 mennessä 315 € + alv 24%

Lippu sisältää seminaaripäivän 31.10. aikana: asiantuntijapuheenvuorot, sähköisen materiaalin, aamupäiväkahvin, lounaan, cocktail-tilaisuuden tarjoilut ja narikkamaksun. Lisäämme laskuun laskutuslisän 5€ (+ alv 24 %). Huomaathan, että seminaarilipun hintaan ei sisälly ruokailuja tai narikkamaksua tapahtuman ensimmäisenä päivänä (30.10.). 

Ryhmähinta:

30.10.2023 mennessä 300 € + alv 24% (per hlö), kun organisaatiostanne osallistuu 3 tai useampi henkilö. 

Lippu sisältää seminaaripäivän 31.10. aikana: asiantuntijapuheenvuorot, sähköisen materiaalin, aamupäiväkahvin, lounaan, cocktail-tilaisuuden tarjoilut ja narikkamaksun. Lisäämme laskuun laskutuslisän 5€ (+ alv 24 %). Huomaathan, että seminaarilipun hintaan ei sisälly ruokailuja tai narikkamaksua tapahtuman ensimmäisenä päivänä (30.10.). 

Osallistuessasi maksulliseen asiantuntijaseminaariin tuet samalla Geoforum-verkoston toimintaa. 

Asiantuntijaseminaarin imoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kuluttomasti viimeistään 30.9.2023. Lipun voi siirtää toiselle henkilölle samasta organisaatiosta.

Sijainti

Messukeskus Siipi

Rautatieläisenkatu 3
00520
Helsinki

Kenelle

GeoForum Summit on paikkatietoalan vuosittainen tapahtuma, joka kerää paikalle paikkatietoalan asiantuntijat ja huippuosaajat, alan parissa työskentelevät sekä paikkatiedosta kiinnostuneet ja alan opiskelijat. Tutustu tapahtumaan!

Lisätietoa

Haapakoski, Vilma
Tapahtumatuottaja
Vilma.Haapakoski@fcg.fi
+358 41 731 6336
Solaste, Laura
Asiakkuusvastaava
Laura.Solaste@fcg.fi
+358 40 515 4606