Ilmoittaudu
Lisätietoja osoitteesta koulutusinfo@fcg.fi

Hållbart ledarskap i offentlig sektor: vägen till tryggt och tillåtande arbetsklimat!

Hållbarhet är ledordet i allt under de kommande åren: Hållbart klimat, hållbara konsumtionsvanor och också hållbara relationer. Den offentliga sektorn genomgår reform på reform och det kräver ett internt ledarskap som kan förebygga och hantera kriser.Att leda är att skapa relationer. Att vårda dem, att ha tillit och tillförsikt. Och klara av att leda när det krisar. Ett ledarskap som vilar tryggt i god kommunikation och självinsikt, klarar också av att skapa ett tryggt klimat där medarbetare kan och vågar prestera.

 

  Du har fortfarande tid att anmäla dig!

  Ohjelma

   8.50    Sändningen öppnas!

   9.00    Utbildningen börjar – välkommen!
   Utbildningsansvarig Lasse Paukkonen, FCG Finnish Consulting Group Oy

   Utbildningens teman:

   • Kommunikation i ledarskap
   • Hållbara relationer
   • Strategiskt och tryggt arbetsklimat

   12.00    Utbildningen slutar

   Föreläsare statsvetare och doktorand i statskunskap, CO-founder och partner Anna Bertils, Bertills & Jung Ab 

   Under utbildningen hålls 1-2 korta pauser.

    

   Asiantuntijat

   Bertills, Anna
   Bertills & Jung Ab
   Statsvetare och doktorand i statskunskap, CO-founder och partner
   Anna är statsvetare och doktorand i statskunskap (strategisk kommunikation) men har under de senaste 15 åren arbetat med intressebevakning på nationell nivå. Statsförvaltning, politik, samhällsrelationer och lagstiftningsarbete tillhör Annas paradgrenar. Hennes expertområden är samhällsrelationer, text- och medieproduktion, konsultering inom intern och extern kommunikation, strategisk kommunikation och föreläsningar. Anna är en av grundarna för Bertills & Jung, som är en kommunikations- och produktionsbyrå med bas i Vasa. B&J består av 10 kommunikatörer med olika spetskompetenser inom social selling, opinionsbildning, grafisk design, utbildningshelheter och strategisk marknadsföring. B&J:s spjutspets har blivit ett starkt samhällsintresse och en fokusering på opinionsbildning vilket skapar ett tydligt strategiarbete och målgruppsanalys för att kunna nå det resultat som eftersträvas.

   Hinnat

   Deltagaravgift:

   210 euro (+ moms 24%) per person.

   4-10 deltagare från samma organisation: 840 euro (+ moms).
   11-20 deltagare från samma organisation: 1400 euro (+ moms).
   21-30 deltagare från samma organisation: 1850 euro (+moms).
   31-40 deltagare från samma organisation: 2200 euro (+ moms).
   41-50 deltagare från samma organisation: 2400 euro (+moms).
   51-60 deltagare från samma organisation: 2600 euro (+moms).

   Priset innefattar undervisningen, det elektroniska materialet. Till priset tillkommer faktureringstillägg (5€+moms).

   Deltagaravgiften inkluderar även ett års avgiftsfri prenumeration (fyra nummer) av tidningen Kommuntorget Magasin, Finlands enda svenskspråkiga tidskrift, specialiserad på kommunala frågor. Var god och lämna dina adressuppgifter för att få Kommuntorget tidningen via denna länk: https://ecv.microsoft.com/vSS96vmP0L&lang=sv

   Om du vill avboka ditt deltagande ber vi dig skicka e-post till: koulutusinfo@fcg.fi. Det är avgiftsfritt att avboka till och med den 11.9.2023. Efter detta datum debiterar vi 50% av deltagaravgiften. Ifall deltagandet inte avbokas alls, debiterar vi deltagaravgiften i sin helhet. Ifall du inte kan delta, kan du även anmäla en annan person från din organisation.

   Sijainti

   FCG Zoom

   Kenelle

   Utbildningen är avsedd för ledare eller chefer inom den offentliga sektorn eller andra organisationer som genomgår reformer och behöver utveckla ett internt ledarskap för att förebygga och hantera kriser. Utbildningen är också relevant för personer som jobbar inom kommunikation och vill förbättra sitt ledarskap genom att lära sig att skapa hållbara relationer och ett tryggt arbetsklimat för medarbetare.

   Lisätietoa

   Paukkonen, Lasse
   Utbildningsansvarig
   Lasse.Paukkonen@fcg.fi
   +358 41 731 6998
   Hallakoski, Ulla
   Koulutussuunnittelija
   Ulla.Hallakoski@fcg.fi
   +358 50 302 7712