Ilmoittaudu
Lisätietoja osoitteesta koulutusinfo@fcg.fi

Kaipaatko perehdytystä kunnallishallinnon keskeisiin teemoihin? Haluatko kehittää osaamistasi hyvän hallinnon periaatteista?

Hallinnon koulutusohjelma on koottu perehdytykseksi ja osaamisen kehittämisen tueksi kunnallisten organisaatioiden hallinnossa työskenteleville. Onpa vastuualueesi kunnan hallinnossa mikä tahansa, hyvän hallinnon kulmakivien tuntemus on avain työn menestyksekkääseen hoitamiseen. 

Koulutusohjelman kokonaisuus on koostettu niin, että se käsittää kattavasti hallinnon tärkeitä perusteita. Koulutusohjelma alkaa kahdella itsenäisesti suoritettavalla verkkokurssilla. Verkkokursseilla asioihin on mahdollisuus perehtyä omassa aikataulussa. Webinaareissa puolestaan kuullaan alan parhaiden asiantuntijoiden puheenvuoroja, jotka pohjautuvat aina uusimpaan lainsäädäntöön. Valmistelijan ja esittelijän koulutuspäivillä marraskuussa on mahdollisuus verkostoitua muiden kunnallishallinnossa työskentelevien kanssa. Myös etäosallistuminen on mahdollinen. 

Voit osallistua myös yksittäisiin koulutuksiin, mutta suorittamalla koko koulutusohjelman säästät kustannuksissa ja saat kokonaisuudesta todistuksen. Lisäksi koko koulutusohjelmaan osallistuvien käytössä on verkkoympäristö, jossa osallistujat voivat vaihtaa ajatuksia. Verkkoympäristöstä löytyvät kaikki opintokokonaisuuden materiaalit.

Koulutusohjelma koostuu seuraavista osista:

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan - tervetuloa!

 

Hinnat

Osallistumismaksu 1 590€ + alv 24%.

Viimeinen kuluton peruutuspäivä 1.8.2022.

Kenelle

Koulutusohjelma on suunnattu kaikille kunnallisten organisaatioiden hallinnossa työskenteleville.

Lisätietoa

Tiusanen, Liina
Koulutuspäällikkö
Liina.Tiusanen@fcg.fi
+358 41 731 6634
Haapaniemi, Marja
koulutussuunnittelija
Marja.Haapaniemi@fcg.fi
+358 44 525 2500