- +
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Henkilöstörakenne ja mitoitukset varhaiskasvatuksessa -verkkokurssin voit suorittaa joustavasti omaan tahtiin. Tietoisku tarjoaa perustiedot varhaiskasvatuksen henkilöstörakenteesta ja mitoituksesta. Sisällöltään se vastaa hyvin työuransa alkupuolella olevan henkilön tietotarpeeseen aihealueen lakisääteisistä asioista. Uusimpana asiana on tuore varhaiskasvatuslain täsmennys, jossa selkeytettiin mitoituksesta poikkeamisen säädöstä. Tietoiskussa kuulet myös kelpoisuuksien, henkilöstörakenteen ja mitoituksien tulevaisuuden näkymistä ja mahdollisista muutoksista.

Kurssin käytyäsi:
• Tiedät varhaiskasvatuksen henkilöstörakenteen tärkeimmät asiat,
• Olet oppinut lapsimäärästä eri varhaiskasvatusyksiköissä sekä
• Olet saanut apuja käytännön toteutukseen.

Asiantuntijat
Kouluttajana toimii kehittämispäällikkö Jarkko Lahtinen Suomen Kuntaliitosta.

Kurssille on jatkuva ilmoittautuminen. Saat ilmoittautumisestasi vuorokauden kuluessa tunnukset verkko-oppimisympäristöön sähköpostitse. Kurssin suoritusaika on 1 kuukausi.

Kurssi on jaettu kolmeen osioon, jotka jaksottavat käsiteltävät asiat helposti hahmotettaviin kokonaisuuksiin.

Kurssin keskeiset teemat:
• Varhaiskasvatuksen henkilöstö -kelpoisuudet ja henkilöstörakenne
• Lapsimäärä varhaiskasvatuksessa
• Apua käytännön toteutukseen

Jokaisen teeman päätteeksi on monivalinta- tai väittämätehtäviä. Lopussa on kaikista teemojen aiheista koostuva lopputentti. Kurssin voi suorittaa omaan tahtiin.
Kurssin käytyäsi tiedät varhaiskasvatuksen henkilöstörakenteen tärkeimmät asiat, olet oppinut lapsimäärästä eri varhaiskasvatusyksiköissä sekä saanut apuja käytännön toteutukseen.

Asiantuntijat

Lahtinen, Jarkko
Kehittämispäällikkö, Kuntaliitto
Jarkolla on vankka kokemus erityisesti varhaiskasvatuksesta. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteen maisteri ja lastentarhanopettaja. Jarkolle on kertynyt laajaa osaamista johtamisesta, sillä hän on toiminut esimiestehtävissä kunnassa yli 20 vuotta ennen siirtymistään asiantuntijatehtäviin Kuntaliittoon. Nykyään Jarkko on FCG:n luottokouluttaja ja hän kerää aina rutkasti positiivista palautetta. Erityisesti Jarkon asiantuntevuus ja kyky esittää vaikeatkin asiat ymmärrettävästi selkokielellä vetoavat osallistujiin. Jarkko innostaa ja osallistaa yleisöään poikkeuksellisella tavalla. Hän uskaltaa haastaa osallistujan kyseenalaistamaan aiheita uusista näkökulmista. Jarkon koulutuksissa viihdytään, sillä hänen energinen ja huumorintajuinen esitystapansa pitävät osallistujan mielenkiinnon yllä loppuun asti. Jarkolle vuorovaikutus kentän kanssa on tärkeää, minkä vuoksi hän suhtautuu myös kouluttamiseen intohimolla.

90 € + alv 24 % / hlö

Jos organisaatiostanne osallistuu 4 henkilöä tai enemmän, hinnoittelu on seuraavan portaikon mukainen:

4–10 hlöä, hinta yhteensä 350 € + alv
11–20 hlöä, hinta yhteensä 600 € + alv
21–30 hlöä, hinta yhteensä 700 € + alv
31–40 hlöä, hinta yhteensä 900 € + alv
41–50 hlöä, hinta yhteensä 1000 € + alv
51–60 hlöä, hinta yhteensä 1200 € + alv
61-70 hlöä hinta yhteensä 1400 € + alv
71-100 hlöä hinta yhteensä 1600 € + alv
101 tai enemmän, hinta yhteensä 2000 € + alv

Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi laskutetaan tunnusten lähettämisen jälkeen. Hintaan lisätään laskutuslisä (5 € + alv).

Priima verkkokurssi

Verkkokurssi - Opiskele etänä!

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen esimiehille ja johdolle.

Blom, Nana
Nana.Blom@fcg.fi