- +
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Kirjaaminen potilastyössä -koulutuspäivän aikana syvennymme hoitotyön kirjaamisen saloihin.

Koulutuksen jälkeen sinulla on tietämys siitä, miten laki säätelee hoitotyön kirjaamista, miten toteutat sitä potilaslähtöisesti ja järjestelmällisesti. Kykenet kehittämään omaa ja koko työyhteisösi kirjaamista.

Kirjaamiseen on tärkeä panostaa

Kirjaaminen on monessa mielessä yksi keskeisimmistä hoitotyön tehtävistä. Sen avulla turvataan potilaan laadukas ja oikeanlainen hoito, sujuva tiedon siirtyminen, sillä vahvistetaan työntekijän oikeusturvaa ja varmistetaan suunnitelman mukainen hoito ja sen jatkuvuus.

Saat koulutuksessa varmuutta kirjaamiseen ja kuulet lainsäädännöstä, hoitoluokituksesta ja potilaslähtöisestä kirjaamisesta. Perehdymme koulutuksessa myös rakenteiseen kirjaamiseen määritelmän, tapojen, hyötyjen ja haasteiden näkökulmasta.

Koulutus on saanut paljon positiivista palautetta:

"Kouluttaja oli asiansa osaava. Kokonaisuus oli hyvä ja käytännönläheinen"

"Koulutuksen sisältö hyvä. Kouluttaja asiansa osaava. Chat mukava, sai osallistua ja kysella tai kommentoida asioita"

"Erittäin hyvä kouluttaja, päivä meni nopeasti! Kiitos"

"Sisältö mielenkiintoinen, tärkeä ja ajankohtainen. Myös aihealue sellainen, jonka kehittämistä tarvitaan. Kouluttaja puhui selkeästi ja rauhallisesti, asiansa osaava (sekä teoria- että käytännön tietoa asiasta). Kiitos :)"

Ilmoittaudu mukaan suosittuun koulutukseen!

Ilmoittauduthan 1.2. mennessä.

8.50 Linjat avautuvat

9.00 Tervetuloa koulutukseen
Koulutuspäällikkö Minna Pallas, FCG Finnish Consulting Group Oy

Hoitotyön kirjaamisen taustaa

• Kirjaamiseen liittyvä keskeinen lainsäädäntö
  • Suomalainen hoitoluokitus FinCC
  • Kirjaaminen ja hoitotyön prosessimalli

Rakenteinen kirjaaminen potilaslähtöisesti

• Potilaslähtöinen kirjaaminen - Asiakkaan näkökulma kuuluviin!

Keskustelu: Mitä haasteita olet kohdannut kirjaamisessa työssä?

• Keskustelemme pienryhmissä ja puramme keskustelujen tulokset yhdessä

Rakenteinen kirjaaminen terveydenhuollossa

• Mitä se on terveydenhuollossa? Mitä se on suun terveydenhuollossa?
  • Miksi kirjataan? Miksi kirjaaminen on tarpeellista? Miten kirjaamisesta hyötyy tilastot, entä kansalaiset?
  • Miten kirjataan? Kirjaaminen ja hoitotyön prosessimalli: Miten kirjaaminen etenee hoitotyön prosessissa?
  • Reaaliaikainen kirjaaminen ja sen hyödyt
  • Rakenteisen kirjaamisen hyödyt ja haasteet ammattilaisille
  • Mikä on hoitajan tehtävä dokumentoinnissa ja kirjaamisessa?
  • Terveydenhuollon kirjaamisohjeistuksia. Miten Covid-19 kirjataan?

14.40 Yhteenveto ja viimeiset kysymykset

15.00 Koulutus päättyy

Koulutuksen aikana pidetään 60 minuutin pituinen lounastauko klo 11.30-12.30 sekä lyhyitä taukoja päivän aikana.

Hinta on 340 € + alv 24 % / hlö

Jos organisaatiostanne osallistuu 4 henkilöä tai enemmän, hinnoittelu on seuraavan portaikon mukainen:

4–10 hlöä, hinta yhteensä 1360 € + alv
11–20 hlöä, hinta yhteensä 2200 € + alv
21–30 hlöä, hinta yhteensä 2600 € + alv
31–40 hlöä, hinta yhteensä 3500 € + alv
41–50 hlöä, hinta yhteensä 4000 € + alv
51–60 hlöä, hinta yhteensä 4500 € + alv
61-70 hlöä hinta yhteensä 5000 € + alv
71-100 hlöä hinta yhteensä 5200 € + alv
101 tai enemmän, hinta yhteensä 5500 € + alv

Hinta sisältää opetuksen ja sähköisen materiaalin. Hintaan lisätään laskutuslisä (5 € + alv).

Ilmoittautumisen peruutus
Voit perua osallistumisesi maksutta 25.1.2023 saakka. Veloitamme tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan, laskutamme koko osallistumismaksun. Mikäli olet estynyt osallistumaan, voit ilmoittaa toisen osallistujan organisaatiostasi tilallesi.

FCG Zoom

Koulutuspäivä on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille, esihenkilöille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Pallas, Minna
Minna.Pallas@fcg.fi