Ilmoittaudu
- +
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Att ha grundläggande ekonomiskt kunnande är allt viktigare för kommunala tjänsteinnehavare. För att klara av de uppgifter som budgetansvaret innefattar krävs det kunnande om ekonomi inom den offentliga sektorn. Utbildningen erbjuder möjligheten att lära sig de vanligaste budgetprocesserna som tjänsteinnehavarna kan behöva i sitt arbete.

Utbildningen består av två webbinarier:

  • 3.9. klockan 9 - 12
  • 10.9 klockan 9 - 12

och ett hemarbete som görs mellan webbinarierna. Anmäl dig för att lära dig grunderna i budgetprocesser och ekonomiuppföljning för tjänsteinnehavare. 

Anmäl dig senast den 26 augusti.

Hinnat

Deltagaravgift:

290 euro (+ moms 24%) per person.

4-10 deltagare från samma organisation: 1160 euro (+ moms).
11-20 deltagare från samma organisation: 1800 euro (+ moms).
21-30 deltagare från samma organisation: 2200 euro (+moms).

Priset innefattar undervisningen, det elektroniska materialet. Till priset tillkommer faktureringstillägg (5€+moms).

Deltagaravgiften inkluderar även ett års avgiftsfri prenumeration (fyra nummer) av tidningen Kommuntorget Magasin, Finlands enda svenskspråkiga tidskrift, specialiserad på kommunala frågor. Var god och lämna dina adressuppgifter för att få Kommuntorget tidningen via denna länk: https://ecv.microsoft.com/vSS96vmP0L&lang=sv

Om du vill avboka ditt deltagande ber vi dig skicka e-post till: koulutusinfo@fcg.fi. Det är avgiftsfritt att avboka till och med den 19.8.2024. Efter detta datum debiterar vi 50% av deltagaravgiften. Ifall deltagandet inte avbokas alls, debiterar vi deltagaravgiften i sin helhet. Ifall du inte kan delta, kan du även anmäla en annan person från din organisation.

Sijainti

FCG Zoom

Kenelle

Utbildningen är avsedd för kommunens tjänstemän som har budgetansvar, men inte är ekonomiansvariga. Under utbildningen behandlas grunderna i budgetering, budgetuppföljning och ekonomirapportering. Utbildningen ger samtidigt en bredare förståelse i kommunalekonomin.
 

Lisätietoa

Eskelin, Ellen
Utbildningsplanerare
Ellen.Eskelin@fcg.fi
+358440383181
Asiakaspalvelu, koulutukset
koulutusinfo@fcg.fi
041 730 9011
Tavoitettavissa arkisin 8.30-15.00