Ilmoittaudu
Lisätietoja osoitteesta koulutusinfo@fcg.fi

En osäker värld kräver mycket av den kommunikation vi för. Förändring och omställning är vardag som varje organisation måste handskas med. Att hitta vägarna till ett arbetsklimat där omställningar är möjliga, är nyckeln för att vara en framgångsrik organisation i framtiden.

De snabba förändringarna som sker i dagens värld har gjort oss lite förvirrade. Att leda i en förändring är naturligt, men är vi rustade och mottagliga för det i vår organisation eller kommun? Alla team behöver förstå förändring och vara öppna för snabb omställning, men hur gör vi för att uppnå de bästa resultaten?

För att ge er verktyg och tackla dessa utmaningar, erbjuder vi ett effektivt och inspirerande webbinarium med temat ”omställning till det nya normala”. Utbildningen ger dig förståelse för att hitta vägarna till ett arbetsklimat för att hitta en bra grund inför förändring, och hur skapa en känsla av trygghet inom teamet i tider av snabba ryck. Kom med för att hitta de rätta verktygen för just din organisation för att lyckas med omställningen.

Teman som behandlas under utbildningen är följande:

  • Hur jobbar vi med omställningssituationer
  • Förändringskommunikation
  • Omvärlden och hur man tar grepp om inställningen till förändring

Varmt välkommen med ensam eller som en grupp för att lära dig tillsammans med en sakkunnig från Bertills&Jung.

 

Ohjelma

Program:

12.45 Vi testar förbindelserna: instruktioner åt deltagarna

13.00 Utbildningen börjar

Teman som behandlas under utbildningen är följande:

  • Hur jobbar vi med omställningssituationer
  • Förändringskommunikation
  • Omvärlden och hur man tar grepp om inställningen till förändring

16.00 Tack för idag!

Under utbildningen hålls 1-2 korta pauser.

Utbildare: Anna Bertills, Co-founder och partner i Bertills & Jung

Du hinner ännu med! Anmäl dig nu!

Asiantuntijat

Bertills, Anna
Statsvetare och doktorand i statskunskap, CO-founder och partner
Anna är statsvetare och doktorand i statskunskap (strategisk kommunikation) men har under de senaste 15 åren arbetat med intressebevakning på nationell nivå. Statsförvaltning, politik, samhällsrelationer och lagstiftningsarbete tillhör Annas paradgrenar. Hennes expertområden är samhällsrelationer, text- och medieproduktion, konsultering inom intern och extern kommunikation, strategisk kommunikation och föreläsningar. Anna är en av grundarna för Bertills & Jung, som är en kommunikations- och produktionsbyrå med bas i Vasa. B&J består av 10 kommunikatörer med olika spetskompetenser inom social selling, opinionsbildning, grafisk design, utbildningshelheter och strategisk marknadsföring. B&J:s spjutspets har blivit ett starkt samhällsintresse och en fokusering på opinionsbildning vilket skapar ett tydligt strategiarbete och målgruppsanalys för att kunna nå det resultat som eftersträvas.

Hinnat

180 euro (+ moms 24%) per person.

Grupprabatt från samma organisation:

4-10 deltagare från samma kommun kostar 720 euro (+ moms).
11-20 deltagare från samma kommun kostar 1165 euro (+ moms).
21-30 deltagare från samma kommun kostar 1482 euro (+ moms).

Deltagaravgiften inkluderar även ett års avgiftsfri prenumeration (fyra nummer) av tidningen Kommuntorget Magasin, Finlands enda svenskspråkiga tidskrift, specialiserad på kommunala frågor. Klicka på denna länk för att prenumerera: https://kommuntorget.fi/bekrafta-din-arsprenumeration-pa-kommuntorget-magasin/

Om du vill avboka ditt deltagande ber vi dig skicka e-post till: koulutusinfo@fcg.fi. Det är avgiftsfritt att avboka till och med den 15.8.2022. Efter detta datum debiterar vi 50% av deltagaravgiften. Ifall deltagandet inte avbokas alls, debiterar vi deltagaravgiften i sin helhet. Ifall du inte kan delta, kan du även anmäla en annan person från din organisation.

Sijainti

FCG Zoom

Lisätietoa

Paukkonen, Lasse
Koulutusvastaava
Lasse.Paukkonen@fcg.fi
+358 41 731 6998
Hallakoski, Ulla
Koulutussuunnittelija
Ulla.Hallakoski@fcg.fi
+358 50 302 7712