Ilmoittaudu
- +
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Palvelussuhdeasioiden mestari -verkkokurssilla pääset syventämään osaamistasi palvelussuhdeasioista. Kurssin tehtäväsarjoissa etenet palvelussuhteen elinkaaren palvelussuhteen alkamisesta sen päättymiseen. Tehtävien avulla pohdit haastavia esimerkkitapauksia ja niiden ratkaisuja. Tukea oppimiseen saat tehtävien tarkastajilta ja eri sivustojen aineistoista.

Kurssin aikana harjaannut kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä työlainsäädännön soveltamisessa vaativiin käytännön tilanteisiin. Kurssi sopii myös SOTE-sopimusta soveltavalle. Opit muun muassa työajasta, palkkauksesta, lomista ja vapaista sekä palvelussuhteen päättymiseen liittyvistä käytänteistä. Hallitsemalla määräykset ja lainsäädännön saat varmuutta esihenkilön tai henkilöstöhallinnon tehtävien hoitamiseen.

Kurssin suorittaminen ja todistus

Tehtävät koostuvat lyhyistä käytännönläheisistä esseetehtävistä ja monivalintatehtävistä. Suurimpaan osaan tehtävistä saat henkilökohtaisen palautteen kurssin asiantuntijoilta.

Kurssi on kokonaan etäopiskelua. Oppimisympäristö toimii kaikilla laitteilla ja käyttöön tarvitaan vain verkkoyhteys. Tehtäväsarjoille on annettu palautusaikataulu, jonka puitteissa tehtäviä voi tehdä silloin kuin itselle parhaiten sopii. Kurssin suorittaminen edellyttää keskimäärin kolmen päivän työpanosta ja kurssin suoritettuasi saat todistuksen.

Ilmoittauduthan 18.3. mennessä.

Hinnat

Hinta on 490 € / hlö.

Jos organisaatiostanne osallistuu 4 henkilöä tai enemmän, hinnoittelu on seuraavan portaikon mukainen:
3–10 hlöä: osallistujakohtainen hinta on 460 € + alv
11–20 hlöä: osallistujakohtainen hinta on 440 € + alv
21–30 hlöä: osallistujakohtainen hinta on 400 € + alv
30 hlöä tai enemmän: osallistujakohtainen hinta on 360 € + alv

Hintaan lisätään laskutuslisä (5 € +alv).

Ilmoittautumisen peruutus
Voit perua osallistumisesi maksutta 11.3.2024 saakka. Veloitamme tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan, laskutamme koko osallistumismaksun. Mikäli olet estynyt osallistumaan, voit ilmoittaa toisen osallistujan organisaatiostasi tilallesi.

Sijainti

Priima verkkokurssi

Verkkokurssi - Opiskele etänä!

Kenelle

Kurssi on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien sekä hyvintointialueiden työntekijöille ja viranhaltijoille, erityisesti esihenkilöille.
 

Lisätietoa

Heikkinen, Tarja
Koulutuspäällikkö
Tarja.Heikkinen@fcg.fi
+358 50 327 0537
Asiakaspalvelu, koulutukset
koulutusinfo@fcg.fi
041 730 9011
Tavoitettavissa arkisin 8.30-15.00