- +
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Miten sisäinen valvonta ja riskienhallinta voivat tuottaa myös lisäarvoa kunnan toiminnan sekä talouden ohjaukselle ja valvonnalle? Sisäinen valvonta ja riskienhallinta -webinaarissa pääset pohtimaan, miten hyötyä näiden lakisääteisten velvoitteiden täyttämisestä.

Sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan merkitystä korostetaan erityisesti epäjatkuvuustilanteissa ja väärinkäytösten paljastuttua. Tilintarkastajat saattavat myös kiinnittää huomiota sisäisen valvonnan riittävyyteen. Miten näissä tilanteissa voidaan edistää sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan toimivuutta?

Entä miten sisäinen valvonta voidaan järjestää pienessä organisaatioyksikössä?

Ainakin näihin kysymyksiin saat vastauksia tässä tiiviissä ja vuorovaikutteisessa webinaarissa.

Koulutuksen asiantuntijoina toimivat:

• KHT, JHT, CIA, HTT Jaakko Rönkkö, Revisium Oy
• HTT, CIA, CGAP, KHT Mikko Lilja, Revisium Oy
• Riskienhallintapäällikkö Annina Nääppä, Tampereen kaupunki

Osallistujapalaute:
”Erittäin hyvä ja käytännön läheinen kooste sisäisestä valvonnasta ja riskien hallinnasta. Tämä
vahvisti omaa käsitystäni siitä, mitä sisäinen valvonta on ja kuka siitä vastaa. Ja toisaalta toi myös
hyviä uusia näkökulmia, että on laajempi kokonaisuus, kuin pelkkä valvominen.”

Ilmoittauduthan 10.8. mennessä.

klo 8.45  Zoom-yhteyksien testausmahdollisuus

klo 9.00  Webinaarin avaus

klo 9.15 – 12.00  Aihealueiden käsittely:

• Käsitemäärittelyt ja lainsäädännöllinen perusta
  • Rakenteet, roolit ja vastuut organisaatiossa
  • Ohjeistukset ja niiden noudattaminen
  • Esimerkkejä lisäarvon tuottotavoista
  • Tilintarkastajan näkemyksiä haastealuista ja niiden ratkaisuvaihtoehdoista
  • Riskienhallinnan järjestäminen olosuhdetekijät huomioon ottaen – case Tampereen kaupunki

klo 12.00  Webinaarin yhteenveto ja päätös

Asiantuntijat

Nääppä, Annina
riskienhallintapäällikkö, Tampereen kaupunki
Rönkkö, Jaakko
KHT, JHT, CIA, HTT, Revisium Oy
Jaakko Rönköllä on laaja-alainen näkemys kuntien talouden tasapainoon vaikuttavista tekijöistä ja tilinpäätösten tulkinnasta ja yli 10 vuoden kokemus eri tilintarkastustoimistoista. Jaakko on toiminut luennoitsijana lukuisissa taloushallintoa käsittelevissä tilaisuuksissa. Hän on väitellyt Tampereen yliopistosta hallintotieteiden tohtoriksi pääaineenaan julkinen talousjohtaminen. Lisäksi Jaakko toimii opetustehtävissä Tampereen yliopistossa.
Lilja, Mikko
KHT, JHT, CIA, HTT, Revisium Oy
Mikko Lilja on toiminut yhteensä 20 vuoden ajan useissa tarkastuksen ja taloushallinnon tehtävissä niin kuntakentässä kuin yksityiselläkin puolella. Lisäksi Mikko on toiminut luennoitsijana lukuisissa taloushallintoa käsittelevissä tilaisuuksissa. Hän on väitellyt Tampereen yliopistosta hallintotieteiden tohtoriksi pääaineenaan julkinen talousjohtaminen.

Hinta on 390 € + alv 24 % / hlö

Jos organisaatiostanne osallistuu 4 henkilöä tai enemmän, hinnoittelu on seuraavan portaikon mukainen:
4–10 hlöä, hinta yhteensä 1560 € + alv
11–20 hlöä, hinta yhteensä 2500 € + alv
21–30 hlöä, hinta yhteensä 3200 € + alv
31–40 hlöä, hinta yhteensä 4000 € + alv
41–50 hlöä, hinta yhteensä 4500 € + alv
51–60 hlöä, hinta yhteensä 5000 € + alv
61-70 hlöä hinta yhteensä 5200 € + alv
71 -100 hlöä hinta yhteensä 5500 € + alv
101 tai enemmän, hinta yhteensä 5800 € + alv

Hinta sisältää opetuksen ja sähköisen materiaalin. Hintaan lisätään laskutuslisä.

Ilmoittautumisen peruutus
Voit perua osallistumisesi maksutta 3.8. saakka. Veloitamme tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan, laskutamme koko osallistumismaksun. Mikäli olet estynyt osallistumaan, voit ilmoittaa toisen osallistujan organisaatiostasi tilallesi.

FCG Zoom

Webinaari on kohdistettu kuntakonsernin ja eri toimialojen hallinnon ja talouden vastuuhenkilöille, joiden tehtävänä on toiminnan organisointi ja/tai sisäisen valvonnan toimivuuden arviointi ja raportointi. Tehtävänimikkeinä saattaisivat olla esimerkiksi hallintojohtaja tai -päällikkö, talousjohtaja tai -päällikkö, controller, taloussuunnittelija.

Hannukkala, Pekka
Pekka.Hannukkala@fcg.fi