Ilmoittaudu
- +
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Bestämmelserna om stöden inom småbarnspedagogiken är många. Denna utbildningshelhet med två utbildningar om småbarnspedagogiken och förskolan ger dig möjligheten att fördjupa dig med de aktuella bestämmelserna inom ämnesområdet. 

Kom med på denhär aktualitetsutbildningen för att lära dig om det senaste bestämmelserna och lagstiftningen inom småbarnspedagogiken. Del 1 av denna utbildningshelhet ordnas den 24.4.2025. Du kan bekanta dig med del 1 av utbildningen här

Utbildningen är indelad i två olika delar, men utbildningarna kan även gås som skilda delar.

Anmäl dig före 13.5.2025

Asiantuntijat

Krook, Ulrika
Helsingin Yliopisto
Specialiserad jurist, universitetslärare, VH, JM

Ulrika arbetar som universitetslärare i socialrätt och välfärdsrätt, Soc&Kom/Helsingfors universitet. Där ansvarar hon bl a för de obligatoriska juridiska kurserna för blivande svenskspråkiga socialarbetare. Till Ulrikas specialiseringsområden hör bl a funktionshindersektorn, social- och hälsovården inklusive strukturer, mångprofessionalism, tillgänglighet och grundläggande samt mänskliga rättigheter. Ulrika har lång erfarenhet som jurist och specialsakkunnig i olika social- och hälsovårdsorganisationer och har arbetat som sakkunnig inom beredningen av Västra Nylands välfärdsområde samt överinspektör vid diskrimineringsombudsmannens byrå. Hon har också samlat erfarenhet via olika förtroende- samt sakkunnighets uppdrag både nationellt och nordiskt. Hon är bl a medlem av THL:s juristgrupp och den svenska sakkunnighetsgruppen för den elektroniska handboken för funktionshinderservice vid THL.

Svedin, Josefin
Valteri-koulu
rehtori

Hinnat

Deltagaravgift:
240 euro (+ gällande moms) per person.

4-10 deltagare från samma organisation: 960 euro (+ moms).
11-20 deltagare från samma organisation: 1600 euro (+ moms).
21-30 deltagare från samma organisation: 2000 euro (+ moms).
31-40 deltagare från samma organisation: 2400 euro (+ moms).
41-50 deltagare från samma organisation: 2600 euro (+ moms).
51-60 deltagare från samma organisation: 2800 euro (+ moms).

Priset innefattar undervisningen och det elektroniska materialet. Till priset tillkommer faktureringstillägg (5€+moms).

Deltagaravgiften inkluderar även ett års avgiftsfri prenumeration (fyra nummer) av tidningen Kommuntorget Magasin, Finlands enda svenskspråkiga tidskrift specialiserad på kommunala frågor. 


Om du vill avboka ditt deltagande ber vi dig skicka e-post till: koulutusinfo@fcg.fi. Det är avgiftsfritt att avboka till och med den 6.5.2025. Efter detta datum debiterar vi 50% av deltagaravgiften. Ifall deltagandet inte avbokas alls, debiterar vi deltagaravgiften i sin helhet. Ifall du inte kan delta, kan du även anmäla en annan person från din organisation.
 

Sijainti

FCG Zoom

Kenelle

Utbildningen tillämpar sig personer som arbetar med följande arbetsuppgifter: lärare inom småbarnspedagogik, socionomer inom småbarnspedagogiken och annan personal inom småbarnspedagogiken samt personal inom ledande position inom småbarnspedagogiken. Sakkunniga och andra som planerar samt utvecklar småbarnspedagogiken och alla som är intresserade av ämnet. 

Lisätietoa

Eskelin, Ellen
Koulutussuunnittelija
Ellen.Eskelin@fcg.fi
+358440383181
Söderlund, Linn
Koulutussuunnittelija
Linn.Soderlund@fcg.fi
+358444811635