- +
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Varmista osaamisesi sosiaalihuoltolain ja asiakaslain soveltamisesta käytännössä. Koulutuksen käytyäsi hallitset sosiaalihuoltolain viimeisimmät uudistukset, sosiaalipalvelujen järjestämisen periaatteet ja varmistat, että sosiaalihuollon asiakkaiden osallisuus ja itsemääräämisoikeus toteutuu lain edellyttämällä tavalla.

Koulutuksessa käsitellään:

• Sosiaalihuoltolain muutokset
  • Sosiaalihuoltolain keskeiset periaatteet ja lain tarkoitus
  • Sosiaalihuoltolain yleiset sosiaalipalvelut
  • Erityislainsäädännössä säädetyt sosiaalihuollon palvelut
  • Sosiaalihuollon toteuttaminen
  • Palvelujen laadun varmistaminen
  • Sosiaalihuollon asiakkaan oikeudet ja velvollisuudet
  • Muistutus ja kantelu

Vinkki! Koulutukseen osallistuville lähetetään ennakkokysely, jonka kautta voit toimittaa kouluttajalle kysymyksiä etukäteen.

Tästä koulutuksesta saat käyttöösi tallenteen 7 vrk:n ajaksi koulutuksen jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 6.3. mennessä.

12.00 Koulutuksen avaus
Koulutuspäällikkö Minna Kylmälahti, FCG Finnish Consulting Group Oy

Sosiaalihuoltolaki

12.50 Kysymyksiä ja keskustelua

13.00 Tauko

13.10 Edellinen aihe jatkuu

14.00 Kysymyksiä ja keskustelua

14.10 Tauko

14.20 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista

15.10 Tauko

15.15 Edellinen aihe jatkuu

15.50 Kysymyksiä ja keskustelua

16.00 Koulutuksen päätös

Kouluttajana johtava juristi Sami Uotinen, Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy

Asiantuntijat

Uotinen, Sami
Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy
Johtava lakimies

Varatuomari Sami Uotinen on työskennellyt sosiaali- ja terveydenhuollon juridiikan parissa yli 20 vuotta. Hän on ollut mm. nykyistä lastensuojelulakia valmistelleen työryhmän jäsenenä. Hän on ollut myös THL:n lastensuojelun käsikirjan lakiryhmän jäsenenä useita vuosia. Hän on julkaissut kaksi kirjaa Palveluseteli (2009) ja Uudistunut asiakasmaksulaki (2021).
Sami Uotinen työskentelee tällä hetkellä johtavana juristina Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy:ssä. Hän on työskennellyt aiemmin pitkään Suomen Kuntaliitossa johtavana lakimiehenä, yksikön päällikkönä sekä neuvottelevana lakimiehenä. Samilla on työkokemusta myös STM:n hallinnonalalta ja kunnan hallintojohtajan tehtävistä.

Hinta on 270 € + alv 24% / hlö

Jos organisaatiostanne osallistuu 4 henkilöä tai enemmän, hinnoittelu on seuraavan portaikon mukainen:

4–10 hlöä, hinta yhteensä 1080 € + alv
11–20 hlöä, hinta yhteensä 1700 € + alv
21–30 hlöä, hinta yhteensä 2100 € + alv
31–40 hlöä, hinta yhteensä 2700 € + alv
41–50 hlöä, hinta yhteensä 3000 € + alv
51–60 hlöä, hinta yhteensä 3500 € + alv
61-70 hlöä hinta yhteensä 4000 € + alv
71-100 hlöä hinta yhteensä 4400 € + alv
101 tai enemmän, hinta yhteensä 5000 € + alv

Hinta sisältää opetuksen ja sähköisen materiaalin. Hintaan lisätään laskutuslisä (5 € + alv).

Ilmoittautumisen peruutus
Voit perua osallistumisesi maksutta 28.2.2024 saakka. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan, laskutamme koko osallistumismaksun. Mikäli olet estynyt osallistumaan, voit ilmoittaa toisen osallistujan organisaatiostasi tilallesi.

Koulutus on suunnattu sosiaalihuollossa työskenteleville sosiaalityöntekijöille, sosiaaliohjaajille ja esihenkilöille.

Kylmälahti, Minna
Minna.Kylmalahti@fcg.fi