Ilmoittaudu
- +
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Reformer, kriser och snabba svängningar har gjort sitt. En viss trötthet i dess kölvatten kräver i sig att man jobbar strategiskt med intern kommunikation inom offentlig sektor.

Mycket handlar om att kunna förstå varandra och lyssna. Om man lyssnar in omvärlden är det lättare att komma vidare. Arbetsmiljöer behöver framsyn och en ny syn på intern kommunikation och samspel. Att ha markkänning i en värld som söker sin plats är oerhört viktigt - också för orken i vardagen. Att se framåt, granska egna strukturer och planer i kombination med att möta upp det som händer - och inte händer - framåt.
 

  Anmäla dig senast den 18 september.

  Ohjelma

  8.50 Sändningen öppnas!

  9.00  Utbildningen börjar
  Utbildningsplanerare Ellen Eskelin, FCG Finnish Consulting Group Oy

  I utbildningen behandlas bl.a. följande teman:

  •    Omvärldsanalys
  •    Struktur & effektivitet i den interna kommunikationen
  •    Matcha omvärlden i din bransch

  12.00 Utbildningen slutar

  Föreläsare statsvetare och doktorand i statskunskap, CO-founder och partner Anna Bertils, Bertills & Jung Ab 

  Under utbildningen hålls 1–2 korta pauser.

  Ändringar i programmet är möjliga.

  Asiantuntijat

  Bertills, Anna
  Bertills & Jung Ab
  Statsvetare och doktorand i statskunskap, CO-founder och partner
  Anna är statsvetare och doktorand i statskunskap (strategisk kommunikation) men har under de senaste 15 åren arbetat med intressebevakning på nationell nivå. Statsförvaltning, politik, samhällsrelationer och lagstiftningsarbete tillhör Annas paradgrenar. Hennes expertområden är samhällsrelationer, text- och medieproduktion, konsultering inom intern och extern kommunikation, strategisk kommunikation och föreläsningar. Anna är en av grundarna för Bertills & Jung, som är en kommunikations- och produktionsbyrå med bas i Vasa. B&J består av 10 kommunikatörer med olika spetskompetenser inom social selling, opinionsbildning, grafisk design, utbildningshelheter och strategisk marknadsföring. B&J:s spjutspets har blivit ett starkt samhällsintresse och en fokusering på opinionsbildning vilket skapar ett tydligt strategiarbete och målgruppsanalys för att kunna nå det resultat som eftersträvas.

  Hinnat

  Deltagaravgift: 230 € + moms 24 %  per person

  Grupprabatt från samma organisation:

  4-10 deltagare från samma organisation: 920 euro (+ moms).
  11-20 deltagare från samma organisation: 1500 euro (+ moms).
  21-30 deltagare från samma organisation: 1900 euro (+moms).
  31-40 deltagare från samma organisation: 2300 euro (+ moms).
  41-50 deltagare från samma organisation: 2500 euro (+moms).
  51 - 60 deltagare från samma organisation: 2700 euro (+ moms).

  Priset innefattar undervisningen, det elektroniska materialet. Till priset tillkommer faktureringstillägg (5 €+moms).

  Deltagaravgiften inkluderar även ett års avgiftsfri prenumeration (fyra nummer) av tidningen Kommuntorget Magasin, Finlands enda svenskspråkiga tidskrift, specialiserad på kommunala frågor. Var god och lämna dina adressuppgifter för att få Kommuntorget tidningen via denna länk: https://ecv.microsoft.com/vSS96vmP0L&lang=sv

  Om du vill avboka ditt deltagande utan extra kostnader ber vi dig senast 11.9.2924 skicka e-post till koulutusinfo@fcg.fi. Efter detta datum debiterar vi 50 % vid avbokning. Ifall du uteblir utan att avboka, debiteras  deltagaravgiften i sin helhet. Ifall du inte själv kan delta, kan även en annan person från din organisation delta.

  Sijainti

  FCG Zoom

  Kenelle

  Utbildningen är avsedd för ledare eller chefer inom den offentliga sektorn eller andra organisationer som genomgår reformer och behöver utveckla ett internt ledarskap för att förebygga och hantera kriser. Utbildningen är också relevant för personer som jobbar inom kommunikation och vill förbättra sitt ledarskap genom att lära sig att skapa hållbara relationer och ett tryggt arbetsklimat för medarbetare.

  Lisätietoa

  Eskelin, Ellen
  Utbildningsplanerare
  Ellen.Eskelin@fcg.fi
  +358440383181
  Söderlund, Linn
  Utbildningsplanerare
  Linn.Soderlund@fcg.fi
  +358444811635