Ilmoittaudu
- +
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Tietosuoja taloushallinnossa -koulutuksessa pääset tarkastelemaan, mitä tietosuoja taloushallinnon kontekstissa tarkoittaa; mitä asioita tietosuoja taloushallinnossa säätelee, ja mihin sillä ei ole vaikutusta.

Tietosuoja koskettaa kaikkia. Taloushallinnossa työskentelevien hyvä tietosuojaosaaminen on hyväksi koko organisaatiolle. Kolmen tunnin webinaarin aikana kuulet keskeisimmät taloushallinnon tietosuojaan liittyvät asiat, jotka jokaisen taloushallinnossa työskentelevän tulee työssään tietää.

Ilmoittauduthan 17.11. mennessä.
 

Ohjelma

9.00 Koulutus alkaa - tervetuloa!

Tietosuojan perusteet

  • Tietosuojalainsäädäntö
  • Tietosuojaperiaatteet
  • Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteet
  • Suostumus käsittelyperusteena
  • Erityiset henkilötietoryhmät

Julkisuusperiaatteen ja salassapidettävien tietojen suhde tietosuojaan

Taloushallintoa koskeva erityislainsäädäntö

Keiden henkilötietoja taloushallinnossa käsitellään?

  • Rekisteröityjen ryhmät
  • Henkilötietoryhmät
  • Esimerkkejä rekistereistä ja rekisteröidyistä
  • Mitä henkilötietoja rekisteröidyistä kerätään

Tietosuojan dokumentointi

  • Osoitusvelvollisuuden toteuttaminen

Rekisterinpitäjän olennaiset toimet tietosuojan turvaamiseksi

Henkilötietojen tietoturvaloukkaus


Mitä tulee huomioida taloushallinnon palveluita ulkoistettaessa?

  • Roolit ja vastuut
  • Käsittelytoimien kuvaus
  • Henkilötietojen käsittelijä ja henkilötietojen käsittelyn ehdot
  • Rekisteröidylle aiheutuneen vahingon korvaaminen

Erityiskysymyksiä

  • Henkilötunnuksen käyttö
  • Työelämän tietosuoja

12.00 Koulutus päättyy

 

Asiantuntijat

Lankinen, Hanna
Tietosuoja-asioiden päällikkö, OP Ryhmä

Hinnat

Hinta on 230 € + alv 24 %  /hlö

Jos organisaatiostanne osallistuu 4 henkilöä tai enemmän, hinnoittelu on seuraavan portaikon mukainen:

4–10 hlöä, hinta yhteensä 920 € + alv
11–20 hlöä, hinta yhteensä 1500 € + alv
21–30 hlöä, hinta yhteensä 1900 € + alv
31–40 hlöä, hinta yhteensä 2300 € + alv
41–50 hlöä, hinta yhteensä 2500 € + alv
51–60 hlöä, hinta yhteensä 2700 € + alv
61-70 hlöä hinta yhteensä 2900 € + alv
71-100 hlöä hinta yhteensä 3200 € + alv
101 tai enemmän, hinta yhteensä 4000 € + alv

Hinta sisältää opetuksen ja sähköisen materiaalin. Hintaan lisätään laskutuslisä.

Ilmoittautumisen peruutus
Voit perua osallistumisesi maksutta 10.11.2022 saakka. Veloitamme tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan, laskutamme koko osallistumismaksun. Mikäli olet estynyt osallistumaan, voit ilmoittaa toisen osallistujan organisaatiostasi tilallesi.

Kenelle

Koulutus soveltuu kaikille taloushallinnon esimiehille, asiantuntijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Lisätietoa

Helmanen, Elina
Koulutuspäällikkö
Elina.Helmanen@fcg.fi
+358 44 704 6238
Asiakaspalvelu, koulutukset
koulutusinfo@fcg.fi