Ilmoittaudu
- +
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Tietosuoja taloushallinnossa -koulutuksessa pääset tarkastelemaan, mitä tietosuoja taloushallinnon kontekstissa tarkoittaa; mitä asioita tietosuoja taloushallinnossa säätelee, ja mihin sillä ei ole vaikutusta.

Tietosuoja koskettaa kaikkia. Taloushallinnossa työskentelevien hyvä tietosuojaosaaminen on hyväksi koko organisaatiolle. Kolmen tunnin webinaarin aikana kuulet keskeisimmät taloushallinnon tietosuojaan liittyvät asiat, jotka jokaisen taloushallinnossa työskentelevän tulee työssään tietää.

Viime toteutuksesta sanottua:

"Hyvä koulutus. Materiaali selkeä ja hyvä."

"Kouluttaja todella tiesi mistä puhuit!"


Ilmoittauduthan 18.11. mennessä.

Ohjelma

9.00 Koulutuksen avaus
Koulutuspäällikkö Kristiina Kumpulainen, FCG Finnish Consulting Group Oy

Tietosuojan perusteet

  • Tietosuojalainsäädäntö
  • Tietosuojaperiaatteet
  • Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteet
  • Suostumus käsittelyperusteena
  • Erityiset henkilötietoryhmät

Julkisuusperiaatteen ja salassapidettävien tietojen suhde tietosuojaan

Taloushallintoa koskeva erityislainsäädäntö

Keiden henkilötietoja taloushallinnossa käsitellään?

  • Rekisteröityjen ryhmät
  • Henkilötietoryhmät
  • Esimerkkejä rekistereistä ja rekisteröidyistä
  • Mitä henkilötietoja rekisteröidyistä kerätään

Tietosuojan dokumentointi

  • Osoitusvelvollisuuden toteuttaminen

Rekisterinpitäjän olennaiset toimet tietosuojan turvaamiseksi

Henkilötietojen tietoturvaloukkaus

Mitä tulee huomioida taloushallinnon palveluita ulkoistettaessa?

  • Roolit ja vastuut
  • Käsittelytoimien kuvaus
  • Henkilötietojen käsittelijä ja henkilötietojen käsittelyn ehdot
  • Rekisteröidylle aiheutuneen vahingon korvaaminen

Erityiskysymyksiä

  • Henkilötunnuksen käyttö
  • Työelämän tietosuoja

12.00 Koulutuksen päätös

Kouluttajana Chief Privacy Officer Hanna Lankinen, OP ryhmä

Koulutuksen aikana pidetään 1-2 lyhyttä taukoa.

Muutokset ohjelmaan mahdollisia. 

Asiantuntijat

Lankinen, Hanna
OP Osuuskunta
Chief Privacy Officer

Aiheet:

  • Tietosuojan hallinta
  • Tietotilinpäätös raportoinnin välineenä

Hanna Lankinen (CIPP/E, CIPM) toimii yksikön päällikkönä OP Ryhmässä ja johtaa tietosuoja- ja datajuridiikan asiantuntijaorganisaatiota. Lankinen on pitkän linjan monipuolinen tietosuojaosaaja, ja hänellä on alalta lähes 20 vuoden kokemus. Ennen siirtymistään OP Ryhmään hän työskenteli tietosuojavaltuutetun toimistossa ylitarkastajana yli 10 vuoden ajan. Lankinen on myös suositun ja palkitun Tietosuojamakasiini-podcastin toinen vakioääni.
 

Hinnat

Hinta on 230 € + voimassaoleva alv  /hlö

Jos organisaatiostanne osallistuu 4 henkilöä tai enemmän, hinnoittelu on seuraavan portaikon mukainen:

4–10 hlöä, hinta yhteensä 920 € + alv
11–20 hlöä, hinta yhteensä 1500 € + alv
21–30 hlöä, hinta yhteensä 1900 € + alv
31–40 hlöä, hinta yhteensä 2300 € + alv
41–50 hlöä, hinta yhteensä 2500 € + alv
51–60 hlöä, hinta yhteensä 2700 € + alv
61-70 hlöä hinta yhteensä 2900 € + alv
71-100 hlöä hinta yhteensä 3200 € + alv
101 tai enemmän, hinta yhteensä 4000 € + alv

Hinta sisältää opetuksen ja sähköisen materiaalin. Hintaan lisätään laskutuslisä  (5 € + alv).

Ilmoittautumisen peruutus
Voit perua osallistumisesi maksutta 11.11.2024 saakka. Veloitamme tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan, laskutamme koko osallistumismaksun. Mikäli olet estynyt osallistumaan, voit ilmoittaa toisen osallistujan organisaatiostasi tilallesi.

Sijainti

FCG Zoom

Kenelle

Koulutus soveltuu kaikille taloushallinnon esimiehille, asiantuntijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Lisätietoa

Kumpulainen, Kristiina
Koulutuspäällikkö
Kristiina.Kumpulainen@fcg.fi
+358 41 730 8940
Asiakaspalvelu, koulutukset
koulutusinfo@fcg.fi
041 730 9011
Tavoitettavissa arkisin 8.30-15.00