Ilmoittautuminen tähän koulutukseen on jo päättynyt.

Työkyvyttömyyden kustannukset kunta-alalla ovat suuret ja ennaltaehkäiseviin toimiin tulisi kiinnittää organisaatioissa laaja-alaisesti huomiota.  Päivän aikana keskustelemme puhututtavimmista aiheista työhyvinvoinnin saralla.

Henkilöstöhallinnon asiantuntija tai esimies, joka pohdit työssäsi työhyvinvointiin liittyviä kysymyksiä, tervetuloa mukaan Työhyvinvointiseminaariin keskustelemaan ajankohtaisaiheista!

Tunnelmia vuoden 2020 tapahtumasta:

"Sisältö todella hyvä. Hyvä ulosanti luennoitsijoilla. Täyttä tyrinää, Jorma Uotista siteerakseni:)

"Hieno etäyhteyssysteemi. Kiitos."

"Työhyvinvointi ja työssä jaksaminen ovat aina ajankohtaisia aiheita, työelämä muutoksessa, muutosjohtaminen, ihmisten johtaminen."

Lämpimästi tervetuloa!

Liity keskusteluun #työhyvinvointi @FCG_Group 

Virtuaalitapahtuma

Virtuaalitapahtumassa osallistujien käytettävissä on tapahtumalle luotu oma virtuaalinen työtila, jonka käyttämiseen tarvitset vain internetyhteyden. Jokainen osallistuja saa ennen tapahtumaa oman henkilökohtaisen kutsulinkin työtilaan. Voit osallistua sieltä mistä sinulle parhaiten sopii!

Työtilassa voit muun muassa:

  • Seurata lähetystä
  • Keskustella sekä chatin että live-keskustelualueen kautta muiden osallistujien ja päivän asiantuntijoiden kanssa
  • Selata ja tallentaa materiaaleja
  • Osallistua kyselyihin ja äänestyksiin


Työtila on aidosti vuorovaikutteinen ja on osallistujien käytettävissä viikkoa ennen tapahtumaa ja kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen.

Ohjelma

09.00 Tilaisuus alkaa: ohjeita osallistumiseen ja vuorovaikutukseen

Roolisi muutoksessa ja miten tulet sinuksi sen kanssa
Valmentajat Virpi Haverinen ja Sari Laitinen, ToimintaKonsepti

10.20 Tauko

10.30 Kun henkilöstöjohtaja paloi loppuun: Mitä oma uupumiseni opetti minulle johtamisesta?
Yrittäjä ja keynote-puhuja Aki Ahlroth

Kuulemme rohkean, omakohtaisen tarinan johtajan uupumisesta sekä kantapään kautta opittuja neuvoja omasta jaksamisesta huolehtimiseen. Millaisia mielikuvia uupumiseen edelleen liitetään organisaatioiden sekä yhteiskunnan tasolla? Pohdimme puheenvuoron aikana johtamisen ja vallitsevan työkulttuurin vaikutuksia yleistyvään ilmiöön, josta ei kuitenkaan puhuta tarpeeksi. 

Aki Ahlroth on yrittäjä, keynote-puhuja, valmentaja ja tarinankertoja, jonka työelämän ilmiöitä käsittelevissä puheenvuoroissa yhdistyvät mukaansatempaavat tarinat, ajankohtainen tutkimustieto ja itseironiasta kumpuava huumori. Hänen ammattitaitonsa kumpuaa vuosien kokemuksesta esihenkilönä, yrittäjänä sekä eri yhtiöiden henkilöstö- ja liiketoimintajohtajana. Akin esikoiskirja “Järkytä avoimuudella” (Alma Talent) julkaistiin vuonna 2017.


11.30 Lounastauko

12.30 Itseohjautuvuus – mitä se oikein on? 

  • Mitä itseohjautuvuudella tarkoitetaan ja mitä ei?
  • Millaisia taitoja itseohjautuvuus edellyttää johtajalta ja työntekijältä?
  • Miten esihenkilö voi tukea itseohjautuvuutta työyhteisössä?
  • Voiko itseohjautuvuuden periaatteita ja taitoja tuoda perinteiseen linjaorganisaatioon?
  • Millaisista asioista on hyvä lähteä liikkeelle?

Johtava neuvonantaja, valmentaja ja tietokirjailija Miia Savaspuro

Miia Savaspuro on johtava neuvonantaja, valmentaja ja tietokirjailija, joka on erikoistunut organisaatiokulttuurien kehittämiseen ja itseohjautuvuuteen. Miia on auttanut kymmeniä organisaatioita rakentamaan joustavampaa, tuottavampaa ja ketterämpää toimintatapaa sekä synnyttämään parempaa johtamista ja vuorovaikutusta. Miia on kokenut keynote-puhuja, ja hänellä on lähes 15 vuoden tausta mediasta. Miia Savaspuron kirja ”Itseohjautuvuus tuli työpaikoille – mutta kukaan ei kertonut, miten sellainen ollaan” (Alma Talent) on julkaistu vuonna 2019.

13.30 Iltapäivätauko

14.00 Työhyvinvoinnin tulevaisuus ja korona-ajan vaikutukset
Tutkimuspäällikkö Laura Pekkarinen, Keva

14.50 Tauko

15.00 Kuinka selviytyä työpaikan hankalien tyyppien kanssa?
Psykologi Vesa Nevalainen

Kukapa ei olisi joskus tavannut työyhteisössä hankalaa, vaikeaa tai ikävää ihmistä? Millaisia ovat työpaikan hankalat tyypit ja miksi ihmisistä tulee hankalia? Keskustelemme Vesa Nevalaisen johdolla, kuinka kohdella työpaikan haastavaa tyyppiä ja miten selviytyä sellaisten kanssa. Vesa Nevalaisen ja Satu Kasken kirja ”Ikävät ihmiset: Kuinka selviytyä hankalien tyyppien kanssa” (Kirjapaja) on julkaistu vuonna 2015.

16.00 Tilaisuus päättyy

Asiantuntijat

Haverinen, Virpi
Certified Brain-Based Coach NLI, tunnelukkovalmentaja, FM, ToimintaKonsepti
Ihmismieli on aina kiehtonut minua. Haastan ja rohkaisen katsomaan omaa toimintaa pintaa syvemmältä. Vahvistamaan sitä, mikä toimii ja treenaamaan uutta. Rinnassani läikähtää joka kerta, kun näen oivalluksen ja kokeilunhalun syttyvän. Oma haaveeni on kehittyä viimeiseen hengenvetoon asti. Asiakkaat, joogamatolla, tanssiparketilla tai Method Putkistossa vierähtävä vapaa-aika sekä kahden lapsen yrittäjäperheen arki tarjoavat oppimistilaisuuksia yllin kyllin.
Laitinen, Sari
Certified Business Coach, KTM, ToimintaKonsepti
Intohimonani on ymmärtää, mikä liikuttaa itseä ja muita sekä auttaa muita samaan. Toimia katalyyttinä. Haastaa olemassa olevaa, sytyttää kipinöitä, auttaa saamaan oivalluksia ja löytämään rohkeutta kokeilla, yrittää ja oppia. Jokainen tilanne, kohtaaminen ja tapahtuma on mahdollisuus. Tarvitaan vain asennetta, rohkeutta ja halua oppia: Passion – Courage – Kaizen. Pätee mielen puutarhan ohella myös savipitoisessa puutarhassa.
Ahlroth, Aki
yrittäjä ja keynote-puhuja
Kuulemme rohkean, omakohtaisen tarinan johtajan uupumisesta sekä kantapään kautta opittuja neuvoja omasta jaksamisesta huolehtimiseen. Millaisia mielikuvia uupumiseen edelleen liitetään organisaatioiden sekä yhteiskunnan tasolla? Pohdimme puheenvuoron aikana johtamisen ja vallitsevan työkulttuurin vaikutuksia yleistyvään ilmiöön, josta ei kuitenkaan puhuta tarpeeksi. Aki Ahlroth on yrittäjä, keynote-puhuja, valmentaja ja tarinankertoja, jonka työelämän ilmiöitä käsittelevissä puheenvuoroissa yhdistyvät mukaansatempaavat tarinat, ajankohtainen tutkimustieto ja itseironiasta kumpuava huumori. Hänen ammattitaitonsa kumpuaa vuosien kokemuksesta esihenkilönä, yrittäjänä sekä eri yhtiöiden henkilöstö- ja liiketoimintajohtajana. Akin esikoiskirja “Järkytä avoimuudella” (Alma Talent) julkaistiin vuonna 2017.
Savaspuro, Miia
johtava neuvonantaja, valmentaja ja tietokirjailija
Miia Savaspuro on johtava neuvonantaja, valmentaja ja tietokirjailija, joka on erikoistunut organisaatiokulttuurien kehittämiseen ja itseohjautuvuuteen. Miia on auttanut kymmeniä organisaatioita rakentamaan joustavampaa, tuottavampaa ja ketterämpää toimintatapaa sekä synnyttämään parempaa johtamista ja vuorovaikutusta. Miia on kokenut keynote-puhuja, ja hänellä on lähes 15 vuoden tausta mediasta. Miia Savaspuron kirja ”Itseohjautuvuus tuli työpaikoille – mutta kukaan ei kertonut, miten sellainen ollaan” (Alma Talent) on julkaistu vuonna 2019.
Pekkarinen, Laura
tutkimuspäällikkö, Keva
Laura Pekkarinen kirjoittaa julkisen alan työntekijöiden työoloista ja hyvinvoinnista, usein muutos silmällä pitäen. Lue Laura Pekkarisen blogikirjoitus Koronan loppulaskusta uhkaa tulla suuri – sitä voidaan kuitenkin pienentää tutuin keinoin.

Hinnat

Olemme uudistaneet hinnoitteluamme - mitä aikaisemmin ilmoittaudut tapahtumaan, sen edullisempaa on osallistuminen.

Julkisen sektorin asiakkaat:

Basic: lippu voidaan siirtää toiselle henkilölle ja lipun peruminen on mahdollista 30 pv ennen tapahtumaa, hinta
25.11.2021 mennessä 390 € + alv 24%

Last Minute: lippu voidaan siirtää toiselle henkilölle, ei peruutusoikeutta, ei palautusta käyttämättä jääneistä lipuista, hinta
8.12.2021 mennessä 490 € + alv 24%

Ryhmähinta julkisen sektorin asiakkaille 8.12.2021 mennessä, jos organisaatiosta osallistuu 4 tai useampi henkilö. Lippu voidaan siirtää toiselle henkilölle ja lipun peruminen on mahdollista 30 pv ennen tapahtumaa. Hinnoittelu on seuraavan portaikon mukainen 

4–10 henkilöä, hinta yhteensä 1.500 € + alv 24%
11–20 henkilöä, hinta yhteensä 2.500 € + alv 24%
21–30 henkilöä, hinta yhteensä 3.200 € + alv 24%
31–40 henkilöä, hinta yhteensä 4.000 € + alv 24%
41–50 henkilöä, hinta yhteensä 4.500 € + alv 24%
51–60 henkilöä, hinta yhteensä 5.000 € + alv 24%
61 tai enemmän, hinta yhteensä 5.500 € + alv 24%

Yksityisen sektorin asiakkaat:
Basic: lippu voidaan siirtää toiselle henkilölle ja lipun peruminen on mahdollista 30 pv ennen tapahtumaa, hinta 25.11.2021 mennessä 450 € + alv 24 %

Last minute: lippu voidaan siirtää toiselle henkilölle, ei peruutusoikeutta, ei palautusta käyttämättä jääneistä lipuista, hinta 8.12.2021 mennessä 490 € + alv 24%

Hinta sisältää opetuksen, sähköisen materiaalin sekä verkkototeutuksen. Lisäämme laskuun laskutuslisän 5 € (+ alv 24%).
 

Kenelle

Henkilöstöhallinnon asiantuntija tai esimies, joka pohdit työssäsi työhyvinvointiin liittyviä kysymyksiä, tervetuloa mukaan Työhyvinvointiseminaariin keskustelemaan ajankohtaisaiheista!

Lisätietoa

Koskenvesa, Essi
Koulutuspäällikkö
Essi.Koskenvesa@fcg.fi
+358 44 481 1430
Hyvönen, Jaana
Koulutuskoordinaattori
Jaana.Hyvonen@fcg.fi
+358 40 534 4689