- +
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Viritä osaamisesi huippuun!

Varhaiskasvatuksen uudistukset jatkuvat erittäin nopealla aikataululla. 1.8.2022 voimaan astuvat varhaiskasvatuslain muutos lapsen tukemisen periaatteista sekä perhevapaauudistus. Lisäksi vuoden 2023 alkuun kaavaillaan lukuisia varhaiskasvatukseen vaikuttavia lakimuutoksia.

Miltä näyttää varhaiskasvatuksen nykytila sekä tulevaisuus yhteistyön ja talouden näkökulmista?
Tehokkaassa koulutuspäivässä otat kerralla haltuun varhaiskasvatuksen ajankohtaisimmat lakimuutokset ja uudistukset sekä niiden vaikutukset käytännön toimintaan. Pureudumme muutosaaltojen vaikutuksiin yhdessä keskustellen mukaansatempaavan Jarkko Lahtisen (kehittämispäällikkö, Suomen Kuntaliitto) johdolla. Osallistumalla koulutuksiimme pidät osaamisesi jatkuvasti huipputasolla varhaiskasvatuksen vaativassa toimintaympäristössä.

Koulutuksesta sanottua:
Tämä koulutus sai edellisellä toteutuskerralla täydet arviointipisteet 5/5, kun koulutusta arvioitiin kokonaisuutena.

"Hyvä kokonaisuus, selkokielellä ja napakasti esiin tuotuna keskeiset asiat. Hyvä materiaali. Jarkon esitystapa on aina aivan parasta, esittää asiat suoraan, selkeästi, haastaa miettimään ja kyseenalaistaa asioita niin, että itsekin aloin pohtia uudella tavalla. Kouluttajaa on helppo kuunnella, mielenkiinto säilyy koko ajan, näitä Jarkko päiviä aina odottaa. Kiitos myös FCG:lle aina hyvistä koulutuksista!"

"Jarkko osaa asiansa ja puhuu asiaa ja ennen kaikkea YMMÄRTÄÄ myös kentän tilanteen ja ne vaikeudet, joita kohtaamme jatkuvasti arjessa ja palvelujen järjestämisessä kunnissa."

"Erittäin ajankohtaiset teemat Lahtinen on paras!"

Päivän kouluttajana kehittämispäällikkö Jarkko Lahtinen Suomen Kuntaliitosta.

Tervetuloa!

Ilmoittauduthan mukaan 17.8. mennessä.

9.00 Tervetuloa koulutukseen!
Koulutuspäällikkö Nana Blom, FCG Finnish Consulting Group Oy

9.05 Varhaiskasvatuksen nykytila ja tulevaisuuden näkymät
Kehittämispäällikkö Jarkko Lahtinen, Suomen Kuntaliitto

• Ukrainan tilanteen vaikutukset varhaiskasvatuksen järjestämiseen
  • Varhaiskasvatuksen talouden kehitysnäkymät: palveluntuottamisen kustannukset
  • Varhaiskasvatuslain uudistus: lapsen tukemisen käytännöt
  • Perhevapaauudistuksen vaikutukset varhaiskasvatuksen järjestämiseen
  • Varhaiskasvatuksen ja lastensuojelun yhteistyö hyvinvointialueilla
  • Kotihoidontuen, yksityisen hoidon tuen ja palvelusetelin toimintatavat

11.00 Tauko

12.00 Webinaarin teemat jatkuvat

13.00 Webinaari päättyy

Asiantuntijat

Lahtinen, Jarkko
Kehittämispäällikkö, Kuntaliitto
Jarkolla on vankka kokemus erityisesti varhaiskasvatuksesta. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteen maisteri ja lastentarhanopettaja. Jarkolle on kertynyt laajaa osaamista johtamisesta, sillä hän on toiminut esimiestehtävissä kunnassa yli 20 vuotta ennen siirtymistään asiantuntijatehtäviin Kuntaliittoon. Nykyään Jarkko on FCG:n luottokouluttaja ja hän kerää aina rutkasti positiivista palautetta. Erityisesti Jarkon asiantuntevuus ja kyky esittää vaikeatkin asiat ymmärrettävästi selkokielellä vetoavat osallistujiin. Jarkko innostaa ja osallistaa yleisöään poikkeuksellisella tavalla. Hän uskaltaa haastaa osallistujan kyseenalaistamaan aiheita uusista näkökulmista. Jarkon koulutuksissa viihdytään, sillä hänen energinen ja huumorintajuinen esitystapansa pitävät osallistujan mielenkiinnon yllä loppuun asti. Jarkolle vuorovaikutus kentän kanssa on tärkeää, minkä vuoksi hän suhtautuu myös kouluttamiseen intohimolla.

Hinta on 250 € + alv 24% / hlö

Jos organisaatiostanne osallistuu 4 henkilöä tai enemmän, hinnoittelu on seuraavan portaikon mukainen:

4–10 hlöä, hinta yhteensä 1000 € + alv
11–20 hlöä, hinta yhteensä 1600 € + alv
21–30 hlöä, hinta yhteensä 2100 € + alv
31–40 hlöä, hinta yhteensä 2400 € + alv
41–50 hlöä, hinta yhteensä 2600 € + alv
51–60 hlöä, hinta yhteensä 2800 € + alv
61-70 hlöä hinta yhteensä 3200 € + alv
71-100 hlöä hinta yhteensä 3500 € + alv
101 tai enemmän, hinta yhteensä 4200 € + alv

Hinta sisältää opetuksen ja sähköisen materiaalin. Hintaan lisätään laskutuslisä.

Ilmoittautumisen peruutus
Voit perua osallistumisesi maksutta 10.8.2022 saakka. Veloitamme tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan, laskutamme koko osallistumismaksun. Mikäli olet estynyt osallistumaan, voit ilmoittaa toisen osallistujan organisaatiostasi tilallesi.

Koulutus on tarkoitettu varhaiskasvatuksen johdolle ja asiantuntijoille.

Blom, Nana
Nana.Blom@fcg.fi