Ilmoittaudu
- +
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Vastaavien hammaslääkärien koulutusohjelma koostuu viidestä etäopetusjaksosta sekä itsenäisestä työskentelystä välitehtävien parissa:

1. jakso 18.-19.1.2022: Terveydenhuolto osana julkisia palveluita
2. jakso 5.-6.4.2022: Talous ja terveydenhuolto
3. jakso 6.-7.9.2022: Henkilöstöhallinto ja viestintä
4. jakso 8.-9.11.2022: Johtaminen ja esimiestyö
5. jakso 17.-18.1.2023: Tuottavuus- ja tehokkuusvaatimusten haasteet johtamiselle

Osallistuessasi tähän vastaavan hammaslääkärin erityispätevyysvaatimuksia vastaavaan koulutukseen saat ajankohtaista tietoa ja valmiuksia, joista on hyötyä, kun työskentelet esimies- tai kehittämistehtävissä suun terveydenhuollossa.

Koulutuksen aikana opit

  • Suun terveydenhuollosta osana uudistuvaa sosiaali- ja terveydenhuoltoa
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon talouden ja toiminnan ohjauksesta, johtamisesta ja seurannasta
  • Alan palvelussuhteista, palkkausjärjestelmästä ja työaikajärjestelyistä
  • Työyhteisön viestinnän suunnittelusta ja johtamisesta sekä maineenhallinnasta
  • Organisaation perustehtävästä ja johtamisesta - vastaavan hammaslääkärin roolista asioiden, ihmisten ja itsensä johtajana ja kehittäjänä.

Ohjelma on Hammaslääkäriliiton erityispätevyystoimikunnan hyväksymä. Se kattaa pääosan vastaavan hammaslääkärin erityispätevyysvaatimuksia vastaavasta kurssimuotoisesta koulutuksesta, jonka laajuus on 12 opintopistettä.

Voit tulla mukaan koulutusohjelmaan milloin vain. Ota yhteyttä koordinaattoriin!

Ilmoittauduthan 5. jaksolle 9.1.2023 mennessä. 

Ohjelma

5. jakson ohjelma päivitetään lähempänä jaksoa. 5. jakso 17.-18.1.2023: Tuottavuus- ja tehokkuusvaatimusten haasteet johtamiselle. Ohjelma julkaistaan lähempänä koulutuksen ajankohtaa. 

Hinnat

Maksu 745 euroa/jakso (+ alv 24%) sisältää opetuksen ja teknisen tuen. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Siihen lisätään laskutusmaksu 5 € (+ alv 24 %). Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen 2.1.2023 mennessä. Osallistujat saavat sähköpostitse vahvistuskirjeen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Peruutus:
Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta 2.1.2023 saakka. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuihin lisätään arvonlisävero.

Kenelle

Koulutusohjelma on tarkoitettu pätevöitymiskoulutukseksi julkisella että yksityisellä toimiville uusille vastaaville hammaslääkäreille ja muille kehittämistehtävistä kiinnostuneille hammaslääkäreille sekä täydennyskoulutukseksi vastaavan tai osavastaavan hammaslääkärin tehtävissä jo toimiville.

Vastaavan koulutuksen on suorittanut tähän mennessä yli 350 vastaavaa hammaslääkäriä ja hammaslääkäriä.

Lisätietoa

Liukkonen, Jaana
Koulutussuunnittelija
Jaana.Liukkonen@fcg.fi
+358 50 561 2397
Asiakaspalvelu, koulutukset
koulutusinfo@fcg.fi