Anmäl dig
Tilläggsinformation via koulutusinfo@fcg.fi

Hyvinvointialueet tulevat – mitä pitää tietää DRG-luokittelujärjestelmistä nyt?

Koulutuspäiviltä saat uutta tietoa tiedolla johtamiseen ja kustannuslaskentaan tulevilla hyvinvointialueilla.

Valtakunnalliset DRG-päivät järjestetään 20. kerran! Juhlavuoden teemaan: Tiedolla johtaen vahvoja sosiaali- ja terveyspalveluita, pureudutaan asiantuntijapuheenvuoroilla, case-esimerkeillä sekä ajankohtaisilla tilannekatsauksilla. 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi pidämme huolen siitä, että luvassa on myös mukavaa yhdessäoloa, verkostoitumista ja livemusiikkia iltaohjelman parissa!

Osallistumalla DRG-päivillä kuulet muun muassa:

- DRG-luokittelujärjestelmien tulevaisuuden näkymistä
- erikoissairaanhoidon NordDRG- ja perusterveydenhuollon pDRG-järjestelmän käyttökokemuksia asiakkaan näkökulmasta
- verkostoidut ja viihdyt iltaohjelman parissa

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tiistai 29.11.2022

Päivän puheenjohtajana toimii johtava asiantuntija Anne Puumalainen, FCG Finnish Consulting Group.

9.55 Tervetuloa ja puheenjohtajan avaus
Anne Puumalainen, johtava asiantuntija, FCG Finnish Consulting Group

10.00 Pirkanmaan tervehdys
Kristiina Lumme, kehittämispäällikkö, tietojohtaminen, Pirkanmaan hyvinvointialue

10.30 Potilasdatan ryhmittely pDRG-EPR- potilasluokittelulla Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella
Marja Vesa, tietopalvelupäällikkö, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

11.00 Lounas

12.00 Ajankohtaisia DRG-asioita
Anne Puumalainen, johtava asiantuntija, FCG Finnish Consulting Group
Elina Hermiö, johtava asiantuntija, FCG Finnish Consulting Group
Kristiina Kahur, CEO, Nordic Casemix Centre

12.45 Tauko

13.00 Psykiatrian ryhmittelyn kehittämistyö
Lotta Sokka, johtava asiantuntija, FCG Finnish Consulting Group

13.30 KEYNOTE: Kustannusvaikuttavuuden arviointi osana hyvinvointialueiden kansallista ohjausta
Laura Pitkänen, johtava erityisasiantuntija, Kustannusvaikuttavuuden osaamiskeskus, Valtiovarainministeriö

14.30 Kahvitauko

15.00 Hoidon jatkuvuus perusterveydenhuollossa
Virpi Pitkänen, johtava asiantuntija, FCG Finnish Consulting Group

15.30 Sote-johtaminen 2.0 – Voiko tiedolla johtamisen ja lähijohtamisen yhdistää menestyksellisesti?
Pentti Martiskainen, johtava asiantuntija, FCG Finnish Consulting Group

16.00 Päivän yhteenveto

Iltaohjelma

18.30 Illallinen Ravintola Muusassa

20.30 Livemusiikkia ja verkostoitumista

Keskiviikko 30.11.2022

Päivän puheenjohtajana toimii johtaja Iina Vartia, FCG Finnish Consulting Group.

9.15 Tervetuloa toiseen päivään!
Iina Vartia, johtaja, FCG Finnish Consulting Group

9.20 Päivän avauspuheenvuoro
Tarja Myllärinen, sote-muutosjohtaja, Kuntaliitto

9.30 Terveydenhuollon tietorakenteet Termetaan

• THL:n uusi julkaisualusta ja uusi tapa tuottaa tietosisältömäärittelyitä

Heikki Virkkunen, ylilääkäri, Tieto ja tiedonhallinnan ohjaus -yksikkö, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

10.00 Ajankohtaista Satakunnan hyvinvointialueella
Kirsi Varhila, hyvinvointialuejohtaja, Satakunnan hyvinvointialue

10.45 Tauko

11.00 Soteintegraation vaikutusten ja vaikuttavuuden arviointi
Miika Linna, terveystaloustieteen professori, Itä-Suomen yliopisto

12.00 Lounas

13.00 Kohti avointa priorisointia
Paulus Torkki, apulaisprofessori, Helsingin yliopisto

13.45 Päivien yhteenveto

14.00 Päätöskahvit - hyvää kotimatkaa!

Osallistumismaksu

Olemme uudistaneet hinnoitteluamme - mitä aikaisemmin ilmoittaudut tapahtumaan, sen edullisempaa on osallistuminen.

Basic: lippu voidaan siirtää toiselle henkilölle ja lipun peruminen on mahdollista 30 pv ennen tapahtumaa, hinta
29.5.2022 mennessä 490€ +alv 24%
29.10.2022 mennessä 590€ +alv 24%

Last Minute: lippu voidaan siirtää toiselle henkilölle, ei peruutusoikeutta, ei palautusta käyttämättä jääneistä lipuista, hinta
29.11.2022 mennessä 690€ +alv 24%

Ryhmähinta julkisen sektorin asiakkaille 490€ +alv 24%, jos organisaatiosta osallistuu 4 tai useampi henkilö.
(lippu voidaan siirtää toiselle henkilölle ja lipun peruminen on mahdollista 30 pv ennen tapahtumaa)

Yksityisen sektorin asiakkaat 690€ +alv24%
(Basic: lippu voidaan siirtää toiselle henkilölle ja lipun peruminen on mahdollista 30 pv ennen tapahtumaa)

Lisäämme laskuun laskutuslisän 5€ (+ alv 24%).

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

För vem

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveydenhuollon parissa työskenteleville ammattiryhmille, jotka ovat kiinnostuneita DRG-järjestelmistä, niiden sisällöstä sekä DRG-järjestelmien tuottamista tiedoista sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisen tukena.

Lisäksi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita verkostoitumaan ja oppimaan tiedon hyödyntämisestä sosiaali- ja terveysalalla.

Inkvartering

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Olemme varanneet hotellista majoituskiintiön, josta osallistuja varaa ja maksaa itse tarvitsemansa huoneen mainitsemalla kiintiön nimen. Majoitus maksetaan suoraan hotelliin. Majoitus kannattaa varata ajoissa, jotta kiintiöhintaisia huoneita riittää. Kiintiö on voimassa 31.10.2022 saakka.

29.11.-30.11.2022

Solo yhden hengen huone 135 euroa / huone / yö

Solo kahden hengen huone 155 euroa / huone / yö

Huonehintaan sisältyy runsas hotelliaamiainen, hotelliasukkaiden saunavuoro, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv. Pidätämme oikeuden ALV muutokseen.

Varausohjeet:

Puhelin: +358 300 870 030 / yksittäiset huonevaraukset