Anmäl dig
Tilläggsinformation via koulutusinfo@fcg.fi

Kaipaatko perehdytystä kunnallishallinnon keskeisiin teemoihin? Haluatko kehittää osaamistasi hyvän hallinnon periaatteista? 
 

Hallinnon koulutusohjelma on koottu perehdytykseksi ja osaamisen kehittämisen tueksi kunnallisten organisaatioiden hallinnossa työskenteleville. Onpa vastuualueesi kunnan hallinnossa mikä tahansa, hyvän hallinnon kulmakivien tuntemus on avain työn menestyksekkääseen hoitamiseen.

 

Koulutusohjelma alkaa ja päättyy itsenäisesti suoritettavilla verkkokursseilla, jotka mahdollistavat asioihin perehtymisen omassa aikataulussa. Webinaareissa puolestaan kuullaan alan parhaiden asiantuntijoiden puheenvuoroja, jotka pohjautuvat aina uusimpaan lainsäädäntöön. Valmistelijan ja esittelijän koulutuspäivillä marraskuussa on mahdollisuus verkostoitua muiden kunnallishallinnossa työskentelevien kanssa 


Suorittamalla koko koulutusohjelman saat todistuksen kokonaisuuden suorittamisesta ja säästät kustannuksissa. Lisäksi koko koulutusohjelmaan osallistuvien käytössä on verkkoympäristö, jossa voi vaihtaa ajatuksia toisten osallistujien kanssa! Verkkoympäristöstä löytyvät kaikki opintokokonaisuuden materiaalit. Koulutusohjelman kaikki seitsemän osaa on mahdollista suorittaa myös yksittäin 
 

Tervetuloa kattavan koulutuskokonaisuuden pariin kehittymään ammatillisesti! Aloitus onnistuu joustavasti elo-syyskuun aikana. 

Koulutusohjelma koostuu seuraavista osista: 

Vielä ehdit mukaan!

 

Program

Koulutusohjelma koostuu seuraavista osista: 

Priser

Osallistumismaksu 1 590€ + alv 24%.

Laskutamme koulutusohjelman koko hinnan kerralla koulutusohjelman alkamisen yhteydessä.

Viimeinen kuluton peruutuspäivä 30.7.2023.

För vem

Koulutusohjelma on suunnattu kaikille kunnallisten organisaatioiden hallinnossa työskenteleville.

Ytterligare information

Tiusanen, Liina
Koulutuspäällikkö
Liina.Tiusanen@fcg.fi
+358 41 731 6634
Haapaniemi, Marja
koulutussuunnittelija
Marja.Haapaniemi@fcg.fi
+358 44 525 2500