Anmäl dig
Tilläggsinformation via koulutusinfo@fcg.fi

Aloita opiskelu vaikka heti!

Kurssille on jatkuva ilmoittautuminen. Opiskeluoikeus alkaa heti kun olet ilmoittautunut ja kestää 1 kuukauden.

RAVA®-mittari on Kuntaliiton omistama ikääntyneiden toimintakyvyn ja avuntarpeen mittari. Koulutuksen käyneellä on oikeus käyttää RAVA®-mittaria. 

Koulutuksen aikana käydään läpi RAVA®-mittarin käytön perusteet. Koulutuksen aikana opit yleisesti RAVA®-mittarista, mittarin arvioinnin kriteereistä sekä arviointien syöttämisen RAVATAR-sovellukseen AIRA-tietoportaalissa. Koulutuksesta on hyötyä erityisesti sinulle, jotka teet RAVA®-arviointeja työssäsi. 

Koulutuksen suoritettuasi sinulla on valmiudet RAVA®-mittarin käyttöön, arviointien oikeaoppiseen tekemiseen sekä taito syöttää arvioinnit RAVATAR-sovelluksessa AIRA-tietoportaaliin.

 

Program

Koulutuksen materiaalit on jaettu kolmeen osaan. Koko koulutuksen tekemiseen tulisi varata noin 3h aikaa. Voit suorittaa koko koulutuksen samalla kertaa tai suorittaa yhden osion kerrallaan. 

Sisältörakenne

Kurssin esittely: Kurssin esittely, tavoitteet, aikataulut ja ohjeistus.
Osio 1: RAVA®-mittarin perusteet
Osio 2: RAVA®-arvioinnin tekeminen toiminnoittain
Osio 3: RAVATAR-sovellus
Kurssin päätös: Yhteenveto, palaute ja todistus.

Kurssin osioissa on oppimista mittaavia tehtäviä ja testejä. Tehtävät ovat monivalintatehtäviä ja avoimia tehtäviä. Opiskelumateriaali muodostuu kirjallisesta materiaalista sekä lyhyistä videoluennoista.

Priser

250,00 EUR + alv 24%

Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi laskutetaan tunnusten lähettämisen jälkeen. Hintaan lisätään laskutuslisä (5 € + alv).

Plats

Priima verkkokurssi

För vem

RAVA®-mittari on Kuntaliiton omistama ikääntyneiden toimintakyvyn ja avuntarpeen mittari. Koulutuksen käyneellä on oikeus käyttää RAVA®-mittaria.

Ytterligare information

Pallas, Minna
Koulutuspäällikkö
Minna.Pallas@fcg.fi
+358 41 731 7112
Asiakaspalvelu, koulutukset
koulutusinfo@fcg.fi
041 730 9011
Tavoitettavissa arkisin 8.30-15.00