Ilmoittaudu
- +
Valitse osallistumistapa
Valitse
Mahdolliset alennuskoodit voit syöttää kassalla.

Kuntasektorin tärkein paikkatietotapahtuma tarjoaa laajan tietopaketin rakennetun ympäristön digitalisaation lainsäädännön tilanteesta, kuntien digikehityksestä ja yritysten ratkaisuista.

Helmikuussa 2025 tapaamme jälleen Tampereella. Ainutlaatuinen Solo Sokos Hotel Torni sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella aivan rautatieaseman vieressä. Voit osallistua tapahtumaan tulemalla paikan päälle tai seuraamalla lähetystä etäyhteyden päässä.

Onko yrityksesi kiinnostunut näkyvyydestä tapahtumassa?
Tapahtuman yhteydessä järjestetään näyttely, jossa yritykset voivat esitellä omia ratkaisuja ja palveluja seminaarin osallistujille. Lisätietoja varattavista paikoista näyttelymyynti.

Liity keskusteluun #kuntienpaikkatieto @FCG_Group @Kuntaliitto

Hinnat

Mitä aikaisemmin ilmoittaudut tapahtumaan, sen edullisempaa on osallistuminen. 

Kunnat, kuntayhtymät ja hyvinvointialueet
Kuntien, kuntayhtymien ja hyvinvointialueiden asiakkaat:
13.1.2025 mennessä 490€ + alv 24% 
11.2.2025 mennessä 590€ + alv 24%
 
Ryhmähinta kunnille, kuntayhtymille ja hyvinvointialueille, kun 4 tai useampi osallistuja (per hlö)

Ryhmähinta kunnille, kuntayhtymille ja hyvinvointialueille, kun organisaatiosta osallistuu 4 tai useampi henkilö. Huom. Ryhmähinnan edellytyksenä on, että kaikille ryhmään kuuluville henkilöille on ilmoitettu yhtenäiset laskutustiedot, jolloin ryhmä voidaan kokonaisuudessaan laskuttaa yhdellä koontilaskulla. Mikäli ryhmän jäseniä laskutetaan erikseen, oikeus ryhmähintaan raukeaa.   

13.1.2025 mennessä 450€ € +alv 24% / hlö 

Muut organisaatiot (yksityiset ja julkiset yhtiöt, säätiöt)
Muiden organisaatioiden asiakkaat: 
13.1.2025 mennessä 590€ + alv 24 % 
11.2.2025 mennessä 690€ + alv 24 % 

Hinta sisältää opetuksen ja sähköisen materiaalin sekä ohjelmassa mainitut ateriat ja etäosallistuville teknisen toteutuksen Lippu voidaan siirtää toiselle henkilölle ja lipun maksuton peruminen on mahdollista 30 pv ennen tapahtumaa. Lisäämme  laskutuslisän 5 € (+ alv 24 %). 

 

Tapahtuman toteutusmuoto saattaa muuttua riippuen etä- ja lähiosallistujien määrästä. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismuodon voi vaihtaa kuluitta 8 vrk. ennen tapahtumaa tai sairastapauksessa. 

Sijainti

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Kenelle

Kuntien paikkatietoasiantuntijoille sekä kaikille kuntien rakennetun ympäristön toimialan ammattilaisille, jotka tuottavat ja hallinnoivat tehtävissään paikkatietoja, kuten kaupunkimalleja, pistepilviaineistoja, pohjakarttoja, kaavoja, rakennustietoja tai infratietoja sekä kehittävät kunnan teknisen toimialan digitaalisia prosesseja. Seminaari soveltuu myös maakuntien liittojen sekä valtion hallinnon paikkatietoasiantuntijoille, jotka hyödyntävät tehtävissään kuntien tuottamia tietoja.

Majoitus

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Solo yhden hengen huone 140 €/ huone / yö
Solo kahden hengen huone 160 €/ huone / yö

Huonehintaan sisältyy runsas hotelliaamiainen, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv. Pidätämme oikeuden ALV muutokseen. Hotellihuoneet ovat käytettävissänne tulopäivänä klo 15:00 alkaen lähtöpäivään klo 12:00 saakka.

Varaukset:
Sokos Hotels Myyntipalvelu Puhelin: +358 300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi. Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus ”Paikkatieto” varausta tehdessä. www.sokoshotels.fi – varauskoodi netissä "BPaikkatieto". 

Huonevaraukset tulee tehdä 4.2.2025 klo 18 mennessä. Huomioithan, että erikoishintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä.

Maksutapa: Jokainen majoittuja vastaa itse omista majoituskuluistaan. 
Maksutapana hyväksymme käteisen, pankkikortin tai luottokortin.

Kiintiöstä tehdyt huonevaraukset tulee vahvistaa luottokortilla varauksen yhteydessä tai maksaa etukäteen. Huomioittehan ystävällisesti, että tietosuojasyistä luottokorttitietoja ei saa lähettää sähköpostilla. Kiintiöstä tehdyn yksittäisen varauksen viimeinen kuluton peruutuspäivä on 7 vuorokautta ennen tulopäivää. 

Lisätietoa

Toivonen, Milla
Koulutuspäällikkö
Milla.Toivonen@fcg.fi
+358 400 86 7703
Haapakoski, Vilma
Tapahtumatuottaja
Vilma.Haapakoski@fcg.fi
+358 41 731 6336