Sisältölohkot

Image
rakennusmies

Rakennusvalvonnan koulutukset

FCG:n monipuoliset koulutukset tukevat rakennusvalvonnan ammattilaisia perehtymisestä alkaen. Tutustu kattavaan tarjontaamme!

Rakennusvalvojien tukena perehtymisestä alkaen

 

Rakennusvalvonnan vakiokoulutuksetJärjestämme joka vuosi suositun Rakennusvalvonnan peruskurssin uusille rakennusvalvonnassa toimiville. Koulutuksessa perehdyt rakentamista ohjaavaan lainsäädäntöön ja saat kattavat käytännön ohjeet rakennusvalvonnan tehtäviin sekä käytännön menettelyihin. Peruskurssin jälkeen omaa osaamistaan voi kehittää ajankohtaisten webinaarien ja tapahtumien avulla.

Tuemme jokaisen rakennusvalvonnan ammattilaisen työtä ajankohtaisilla webinaareilla. Koulutamme kaikista uusimmista lakimuutoksista ja uudistuksista. Rakennusvalvontapäivät on alan asiantuntijoiden päätapahtuma, jossa paneudumme uusimpiin kehittämishankkeisiin, alan muutoksiin ja lakiuudistuksiin. Mielekästä antia on myös kollegojen kanssa verkostoituminen ja parhaiden käytänteiden vaihtaminen.

Image
Rakennusvalvonta
Lähikoulutus
Rakennusvalvontapäivät
8.11.2023
-
9.11.2023
Rakennusvalvontapäivät on rakennustarkastajien ja muiden rakennusvalvonnan asiantuntijoiden jokavuotinen ajankohtais- ja verkostoitumistapahtuma. 
Lue lisää ja ilmoittaudu
Image
Ympäristönsuojelu ja jätehuolto
Rakennusvalvonta
Etäkoulutus
Hallintopakko haltuun ympäristönsuojelussa, ympäristöterveydenhuollossa ja rakennusvalvonnassa
29.11.2023
-
29.11.2023
Hallintopakon käytöstä haastavaa tekee tarkat muotovaatimukset. Hallintopakkoprosessi saattaa kumoutua hallinnollisen virheen takia, jolloin prosessi pitkittyy ja menettelyyn johtanut toimitan voi jatkua. Valvonnan resurssien ollessa rajalliset, on pakkokeinomenettelyn sujuvuus ja tehokkuus todella tärkeää.
Lue lisää ja ilmoittaudu
Image
Kuntatekniikka
Rakennusvalvonta
Ympäristönsuojelu ja jätehuolto
Lähikoulutus
Rakennusvalvonnan peruskurssi
23.1.2024
-
21.3.2024
Rakennusvalvonnan peruskurssilla käsittelemme rakennusvalvonnan keskeisiä tehtäviä ja rakentamista ohjaavaa lainsäädäntöä sekä perehdymme rakennusvalvonnan hallinnollisiin menettelyihin. Koulutusohjelma koostuu kahdesta jaksosta.
Lue lisää ja ilmoittaudu
Image
Kuntatekniikka
Rakennusvalvonta
Etäkoulutus
Hallintopakko rakennusvalvonnassa
Verkkokoulutus tarjoaa perustiedot hallintopakkoprosessin käytöstä kunnan rakennusvalvonnassa. Hallintopakko tarkoittaa viranomaisten käytettävissä olevia hallinnollisia keinoja, joita tarvitaan, kun hallintopäätöksiin sisältyviä velvoitteita ei täytetä vapaaehtoisesti. Kurssi sopii sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat perustiedot hallintopakon perusteista ja hallintopakkoprosessista.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Siirry tästä verkkokauppaan

Etkö löytänyt etsimääsi? Vai kiinnostaisiko organisaatiokohtainen koulutus?

Kysy myös tilauskoulutuksista, jotka toteutamme asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota yhteyttä asiakkuuspäällikkö Leena-Kaisa Pantsu, etunimi.sukunimi@fcg.fi, puh. 050 466 2905