Sisältölohkot

Image
Työllisyyden ja elinvoiman koulutukset

Työllisyyden ja elinvoiman koulutukset

Löydät koulutusvalikoimastamme lyhyitä täsmäwebinaareja, eri kohderyhmille suunnattuja ajankohtaispäiviä sekä elämyksellisiä kaksipäiväisiä tapahtumia. Kuulet tilaisuuksissamme aina ajantasaisimman tiedon!

Monipuoliset koulutukset ja tapahtumat tarjoavat näkökulmia kuntien elinvoima-, työllisyys- ja kotoutumisrakenteisiin. Koulutustarjontamme teemoihin kuuluvat muun muassa

  • Palveluiden järjestäminen sekä muotoilu,
  • Palveluiden rahoitus sekä
  • Verkosto- ja asiakkuustyön kehittäminen.

Lisäksi tarjoamme esimerkiksi esihenkilö- ja muutosjohtamisosaamiseen sekä tietosuojaan ja -turvaan liittyviä koulutuksia.

 

Ajantasainen tarjonta tukee työtäsi

Työllisyys ja elinvoima -tuoteperheestä voit valita itsellesi sopivimmat koulutukset: järjestämme parin tunnin webinaareja, kaksipäiväisiä lähitapahtumia ja kaikkea tältä väliltä. Koulutustarjontamme elää koko ajan TE- ja KOTO -uudistuksien edetessä – tuemme sinua ja työyhteisöäsi muutoksien toteuttamisessa. Tarjoamme aina viimeisimmän tiedon lakimuutoksista.  

Lokakuun perinteinen huipputapahtumamme on Valtakunnallinen työllisyysfoorumi, jossa kohtaat työllisyyden ammattilaisia ympäri Suomen ja kehität työllisyyden yhteistä tilannekuvaa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomen Kuntaliiton kanssa. 

Marraskuussa järjestämme yhteistyössä Suomen Kuntaliiton kanssa Kunnat elinvoiman tekijöinä -tapahtuman, jossa pohdimme elinvoiman kokonaisuuden edistämistä kunnissa laajasti eri näkökulmista. Tapahtumassa tapaat laajan kirjon eri sektoreiden osaajia.
 

Image
Työllisyys ja elinvoima
Sosiaali- ja terveystoimi
Johtaminen ja strategiat
Lähikoulutus
Valtakunnallinen työllisyysfoorumi
5.10.2023
-
6.10.2023
Tule keskustelemaan työllisyydestä, työllisyyspolitiikasta, palvelujärjestelmän uudistuksesta, osaamisen kehittämisestä sekä kuntien työllisyyskokeiluista lokakuussa. Perinteinen työllisyysfoorumi kokoaa työllisyyden asiantuntijat, vaikuttajat ja päättäjät yhteen. Foorumi on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien johdolle, luottamushenkilöille, työllisyys-, elinkeino- ja henkilöstöasioista vastaaville, TE-keskusten, työvoimatoimistojen ja maakuntien liittojen asiantuntijoille, työmarkkinajärjestöjen edustajille sekä muille työllisyysasioiden kanssa työskenteleville ja aiheesta kiinnostuneille.
Lue lisää ja ilmoittaudu
Image
Sivistystoimi ja ammatillinen koulutus
Työllisyys ja elinvoima
Lähikoulutus
Kunnat elinvoiman tekijöinä
9.11.2023
-
10.11.2023
Kunnat elinvoiman tekijöinä on Suomen Kuntaliiton ja FCG:n yhteistyönä järjestämä uusi tapahtuma. Tapahtuma soveltuu laajasti ammattilaisille, asiantuntijoille ja päätöksentekijöille, jotka työssään käsittelevät ja ottavat kantaa kuntien ja alueiden elinvoiman kehittämiseen – yritystoiminnan ja sen edellytysten kehittämiseen – työllisyyden, osaamisen kehittämisen ja kotoutumisen edistämiseen.
Lue lisää ja ilmoittaudu
Image
HR- ja palvelussuhdeasiat
Työllisyys ja elinvoima
Etäkoulutus
Kansainvälisen rekrytoinnin perusteet
29.11.2023
-
29.11.2023
Tässä koulutuksessa käymme läpi kansainvälisen rekrytoinnin prosesseja ja kanavia sekä strategisia vaikutuksia. Tehokas tietopaketti tarjoaa työkalupakin kansainvälisen rekrytoinnin edistämiseen organisaatiossasi.
Lue lisää ja ilmoittaudu
Image
Työllisyys ja elinvoima
Johtaminen ja strategiat
Etäkoulutus
Kurssipaketti: Oman urakehityksen johtaminen
Oman urakehityksen johtaminen -kurssipaketti tarjoaa kattavan näkymän oman ammatillisen itsetuntemuksen kasvattamiseen, työn merkityksellisyyden lisäämiseen ja omien ajattelu- ja reagointitapojen tiedostamiseen ja hyödyntämiseen. Saat monipuolisen tietopaketin omien kykyjen ja taitojen valjastamisesta kohti tavoitteitasi, sekä työelämän tekemisestä mielekkäämmäksi kaikille.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Siirry tästä verkkokauppaan

Etkö löytänyt etsimääsi? Vai kiinnostaisiko organisaatiokohtainen koulutus?

Kysy myös tilauskoulutuksista, jotka toteutamme asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota yhteyttä asiakkuuspäällikkö Leena-Kaisa Pantsu, etunimi.sukunimi@fcg.fi, puh. 050 466 2905